Αρχική Γιατί η κατασκευή ενός eshop είναι μια δυνατή επιλογή

Γιατί η κατασκευή ενός eshop είναι μια δυνατή επιλογή

από serraios

Η δημιουργία eshop τα τελευταία χρόνια, ήρθε να δώσει τις δικές τις λύσεις στους ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Όλο και περισσότεροι χρήστες λόγο των συνθηκών, επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, έχοντας την άνεση και την ασφάλεια, τις αμέτρητες επιλογές ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (φίλτρα, αναζήτηση, διαθεσιμότητα) μέσα από μόνο μερικά κλικ.

Λαμβάνουν ηλεκτρονικές εκπτωτικές ενημερώσεις, ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας τους και βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τον καταστηματάρχη μέσω email ή chat.

Η κατασκευή eshop ήρθε να αποτελέσει μια δυνατή επιλογή σε όλες τις επιχειρήσεις για μια σωστή online προβολή μέσα από τρόπους προώθησεις Google και Facebook. Τι θα πρέπει όμως να προσέξετε κατά την κατασκευή ιστοσελίδας.

  1. Την ταχύτητα ιστοσελίδας
  2. Το SEO
  3. Eshop με WooCommerce
  4. Τα Wordpress Plugins
  5. Την καταχώρηση της εταιρείας στο Google My Business

Μέσα από αυτά τα πέντε βήματα, είναι σίγουρη η επιτυχία και η αύξηση των πωλήσεων σας σε καθημερινή βάση. Η επόμενη λύση για την προώθηση και την αύξηση των πωλήσεων είναι να δώσετε την επιλογή b2b σε τυχόν πελάτες χονδρικής που σας βρίσκουν από τις online αναζητήσεις.