Αρχική Εθνικά Θέματα Τα «χτυπήματα» του Νίκου Δένδια

Τα «χτυπήματα» του Νίκου Δένδια

από ttt

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του Νίκου Δένδια για την πορεία του τουρισμού φέτος. «Δεν πάει πολύ καλά η σεζόν, θέλω να είμαι ειλικρινής» αναγνώρισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Αυτό πάντως δεν ήταν το πρώτο «χτύπημα» του Νίκου Δένδια αυτές τις ημέρες. Δεν έχουν περάσει πολλά 24ώρα, για την ακρίβεια ελάχιστα, από μια ακόμα έντονα ενδιαφέρουσα δήλωση του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» για τις προτεραιότητες μιας «γαλάζιας» κυβέρνησης ο Νίκος Δένδιας είπε χαρακτηριστικά πως «εκ των πραγμάτων θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα για την αντιμετώπιση ενός κύματος «κόκκινων δανείων», λόγω της συνεχιζόμενης ανόδου των επιτοκίων, όπως και της καταπολέμησης της εισαγόμενης ακρίβειας, η οποία μειώνει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών».

Advertisement

Για αυτά ακριβώς, όμως, που «χτυπάει το καμπανάκι» ο Δένδιας δεν είναι όλα εκείνα που έχει… επιλύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Ο «πτωχευτικός» και οι… λύσεις με τα «κόκκινα δάνεια» δεν ήταν η «αιχμή του δόρατος» του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός δεν είναι που θα μειωθούν οπότε δεν χρειάζονται νέα μέτρα στήριξης;

Δυο, λοιπόν, τα «χτυπήματα» Δένδια μέσα σε λίγες μέρες. Και πλέον μένει να φανεί αν ο Άκης Σκέρτσος θα απαντήσει στον πρώην υπουργό Εξωτερικών ή στον… ΣΥΡΙΖΑ.

Χ.

 

 https://www.ieidiseis.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα