Αρχική Πολιτική Σκέρτσος: Οι εξαγγελίες της ΝΔ δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα Σταθερότητας, αλλά είναι σαν να υπάρχουν

Σκέρτσος: Οι εξαγγελίες της ΝΔ δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα Σταθερότητας, αλλά είναι σαν να υπάρχουν

από ttt

Δεν έφτανε ο μαρτυριάρης Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος αποκάλυψε την προεκλογική απάτη της Νέας Δημοκρατίας, με τις εξαγγελίες της που δεν υπάρχουν πουθενά στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που κατατέθηκε στις Βρυξέλλες, ήρθε σήμερα ο Άκης Σκέρτσος να προσθέσει τα… φακιρικά του, στην φαιδρή προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας.

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αφού είπε πρώτα ότι «περιλαμβάνονται όλα τα προεκλογικά μέτρα», στο πρόγραμμα Σταθερότητας, αναγκάστηκε στη συνέχεια να παραδεχθεί ότι «έχουμε μέτρα που αναφέρονται ονομαστικά και μέτρα προεκλογικά μετά την κατάθεση του προγράμματος, που δεν αναφέρονται ονομαστικά»!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Στη σελ. 7 & 17 του προγράμματος Σταθερότητας, περιλαμβάνονται όλα τα προεκλογικά μέτρα ως προς το δημοσιονομικό τους κόστους για την περίοδο 2023-2026 και 2027. Με βάση το σενάριο βάσης για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας δημιουργούνται κάποια πλεονάσματα που διατεθούν για τα μέτρα δεν αναφέρονται ονομαστικά. Από το υπερπλεόνασμα, από το άνω του 2% πλεόνασμα που δημιουργείται τα επόμενα χρόνια, έχουμε γράψει ρητά ότι θα χρηματοδοτηθούν τα μέτρα του προγράμματος της ΝΔ που δεν αναφέρονται ονομαστικά. Έχουμε μέτρα που αναφέρονται ονομαστικά και μέτρα προεκλογικά μετά την κατάθεση του προγράμματος που δεν αναφέρονται ονομαστικά».

Η «ονομαστική αναφορά» είναι δηλαδή το νέο αφήγημα της Πειραιώς για να καλύψει την κοροϊδία!

Υπάρχουν, αλλά… δεν φαίνονται! Αν δεν είναι αυτό φακιρικό κόλπο, τι είναι;

olympia.gr

 

 
  

Σχετικά Άρθρα