Αρχική Εθνικά Θέματα Σέρρες: Την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού επισκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής

Σέρρες: Την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού επισκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής

από ttt

Την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Σερρών επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υποψήφιος Βουλευτής και πρώην Υπουργός της ΝΔ κ.Κώστας Καραμανλής .

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού κ.Χρήστος Χρηστίδης και Ο Πρόεδρος του Παρατήματος της Ένωσης κ.Θεόδωρος Στρίκος

O κος Καραμανλής δήλωσε:

“Βρέθηκα σήμερα στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Σερρών, συζητήσαμε με τα μέλη της και ανταλλάξαμε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η γνήσια πατριωτική παράταξη που ξέρει πάντοτε να τιμά τους ανθρώπους που υπηρέτησαν και υπηρετούν πιστά την πατρίδα μας και κρατούν ψηλά τη γαλανόλευκη.
Αυτό θα κάνει και τη νέα τετραετία, καθώς είναι στις προτεραιότητες της νέας κυβερνητικής θητείας οι αυξήσεις στους μισθούς των στρατιωτικών αλλά και των σωμάτων ασφαλείας, ενώ από την 1η Ιανουαρίου της νέας χρονιάς θα αυξηθούν και οι συντάξεις.
Την Κυριακή, όλοι μαζί επιλέγουμε να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά.
Δίνουμε νέα ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Δίνουμε ισχυρή εντολή για την περήφανη Ελλάδα που θέλουμε.”

Epiloges.tv – Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

 
  

Σχετικά Άρθρα