Αρχική Κοινωνικά Π.Ε Σερρών : Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσική εκδήλωση με θέμα «Rock in Classic»

Π.Ε Σερρών : Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσική εκδήλωση με θέμα «Rock in Classic»

από ttt
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθές, Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στο προαύλιο του Διοικητηρίου των Σερρών, με θέμα «Rock in Classic» που διοργανώθηκε από το Μουσικό Σχολείο Σερρών και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.
Ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό- μουσικό γεγονός της χρονιάς χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος την μεγαλειώδη συναυλία, όπου συμμετείχαν επί σκηνής 80 μαθητές-μουσικοί σε Ροκ, μπλουζ, κλασικούς και τάγκο ήχους, με την συνοδεία 40μελούς χορωδίας από το Μουσικό Σχολείο Σερρών και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας, υπό την διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Δράμας κ. Καμπάνη Σαμαρά.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε ότι η Περιφέρεια στήριξε και στηρίζει τον Πολιτισμό, γιατί ο Πολιτισμός μας ενώνει. Επίσης, την μουσική εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς, καθώς και οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΚΜ κ.κ. Δημήτρης Καρυπίδης και Δημήτρης Μπαλαξής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη διοργάνωση και ευχαρίστησε από καρδιάς τους συνδιοργανωτές, ήτοι το Μουσικό Σχολείο Σερρών και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας για την άρτια μουσική παρουσία, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σερρών για την συνεργασία.
Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε ο κ. Σπυρόπουλος στην Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών κυρία Μαρία Μεντίζη για την μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και τον συντονισμό της κοινής προσπάθειας που είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεσμεύθηκε για την μελλοντική τους συνεργασία.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα