Αρχική Αθλητικά Π.Ε Σερρών : Kerkini Lake Run 2023

Π.Ε Σερρών : Kerkini Lake Run 2023

από ttt

Με σκοπό την ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς της λίμνης Κερκίνης, μέσα από τα μάτια
αθλητών, συνοδών και παρατηρητών διοργανώνονται για 5η χρονιά οι αγώνες Kerkini Lake Run, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, από τους Kerkini Lake Run και Wake Up Festival.


Με αφετηρία και τερματισμό το λιμανάκι του Λιθοτόπου, το φυσικό περιβάλλον της λίμνης Κερκίνης θα αγκαλιάσει τον ενθουσιασμό και τον παλμό των συμμετεχόντων, σκοπεύοντας να τους προσφέρει μοναδικές στιγμές δράσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 21χλμ, 12χλμ, 7 χλμ, οι οποίοι είναι εξολοκλήρου σε χωμάτινο έδαφος και κινούνται στο ανάχωμα της λίμνης, προσφέροντας την ευκαιρία στους δρομείς να τρέχουν εντός του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος. Επίσης, φέτος διοργανώνεται και παιδικός αγώνας 1,5χλμ, με πλήθος παράλληλων δράσεων, όπως επιτήρηση της πανίδας της λίμνης με κιάλια, ενημέρωση από το Κέντρο Προώθησης οικοτουρισμού, εργαστήριο ζωγραφικής.

Οι αγώνες, οι οποίοι τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, και
υποστηρίζονται ένθερμα από τον Δήμο Ηράκλειας, την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και πλήθος επιχειρηματιών της περιοχής, αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της δρομικής και όχι μόνο κοινότητας. Επί της ουσίας, αφορούν σε ένα αυθεντικό προϊόν αθλητικού τουρισμού, το οποίο προωθεί τη λίμνη Κερκίνη και τα θεματικά της προϊόντα εγχώρια και διεθνώς.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στην Αντιπεριφέρεια Σερρών, από τους διοργανωτές, τον Δήμαρχο Ηράκλειας και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών.

 

Αγώνες δρόμου Kerkini Lake Run 2023

Επικοινωνία:
site: www.kerkinilakerun.gr
e-mail: [email protected]
Facebook: kerkinilakerun
Instagram: kerkinilakerun
τηλ ή μνμ: 6938715033

Υπεύθυνοι Διοργάνωσης: Αργύρης Ράμναλης
Ανθή Παπαδοπούλου
Γιώργος Σταρέντζης
Υπεύθυνη παιδικού αγώνα: Ευαγγελία Δούμα
Υπεύθυνος Ιστοσελίδας: Σωτήρης Αγοραστίδης

 serrespost.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα