Αρχική Πολιτική Ο ΕΥΡΩΝ ΤΟ… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ

Ο ΕΥΡΩΝ ΤΟ… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ

από ttt

Θλιβερό. Στελέχη του Σύριζα, δηλαδή για να ξέρουμε τι λέμε δημόσιοι άντρες που υπηρέτησαν το δημόσιο, που κονόμησαν, έστω ωφελήθηκαν από το δημόσιο, παραμονές εκλογών, συμπεριφέρονται όλοι με τα ίδια ψέματα στο στόμα. Αηδιαστικό. Όλοι λένε το ίδιο ποίημα σε ραδιόφωνα και κανάλια. Απογοητευτικό. Για την ηθική και την ποιότητα αυτών που μας κυβέρνησαν.

Κινδυνολογία της κινδυνολογίας. Μην και έρθει ο Μητσοτάκης γιατί την πουτσίσατε. Αυτός είναι ο… πολιτικός λόγος των αυτοαποκαλούμενων αριστερών. Και έτσι ή αλλοιώς συγκρίνονται με το… πρόγραμμα της ΝΔ. Άλλο παραμύθι.

Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα της ΝΔ. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόγραμμα κανενός κόμματος εδώ και 150 χρόνια. Τα προγράμματα ανακαλύφτηκαν από το ΠΑΣΟΚ του 1981 για να το γράφουν στα παπάρια τους. Για ποιο πρόγραμμα της ΝΔ μιλάει ο σύριζας όταν το δικό του πρόγραμμα όποιος το… βρει αμειφθήσεται με διορισμό αορίστου διαρκείας σε δημόσια υπηρεσία που θα αρχίσει να λειτουργεί το 23ο αιώνα.

Τρελάθηκαν στα ρουσφέτια και τους χαριστικούς διορισμούς οι συριζαίοι και λένε ξεδιάντροπα ”Εμείς δεν είμαστε σαν τους δεξιούς… ”. Η απάτη. Ο ορισμός της πολιτικής απάτης και μόνο ότι συγκρίνονται με τους νεοδημοκράτες, δηλαδή μ’ αυτούς από τους οποίους, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, είναι… κάτι άλλο. Ο αριστερός κρίνεται ως αριστερός, όχι ως… δεξιός, ούτε ως αντιδεξιός

Το ζήτημα δεν είναι ποια κυβέρνηση, χθες της ΝΔ, προχθές του Σύριζα, είναι πιο διεφθαρμένη. Το ζήτημα είναι αν υπήρξε αριστερά ο σύριζας. Και το συχαμένο του πράγματος είναι ότι το… νέο πολιτικό σύστημα του Σύριζα από το 2015 προσπάθησε να επιβιώσει με πρακτικές του ”παλαιού συστήματος”

https://apodytiriakias.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα