Αρχική Αθλητικά Κολύμβηση-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Δεύτερο χρυσό για την Πυριλή και χάλκινο στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP)

Κολύμβηση-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Δεύτερο χρυσό για την Πυριλή και χάλκινο στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP)

από ttt

Ντουμπλάρισε τα προσωπικά της χρυσά μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα η Δέσποινα Πυριλή του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με την Εθνική ομάδα στο COMEN CUP. Πρώτευσε στα 100μ. ύπτιο κοριτσιών με 1:03.95 και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου (το είχε κάνει και την πρώτη μέρα των αγώνων στα 100μ. ελεύθερο).

Ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο, με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μικτή ομαδική κοριτσιών (Παζαΐτη, Δοξιάδη, Στρατάκη, Πυριλή) με 4:23.16.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των νεαρών Ελλήνων κολυμβητών και κολυμβητριών στην 4η αγωνιστική ενότητα (δεύτερη μέρα) του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN CUP), στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, το απόγευμα του Σαββάτου (17/6).

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας κατέκτησαν πέντε μετάλλια, από τα οποία, όμως, τα τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, με αρκετά καλές επιδόσεις, με τις οποίες κάποιοι βελτίωσαν και τα ατομικά ρεκόρ, ενώ είχαμε κι άλλα καλά πλασαρίσματα. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, η Ελλάδα να ανέβει στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας!

https://www.anexartitos.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα