Αρχική Πολιτική ΚΚΕ Σερρών : Συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων του κόμματος

ΚΚΕ Σερρών : Συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων του κόμματος

από ttt

Τη Δεύτερα 12 Ιούνη:

  • Σε γειτονιές της πόλης των Σερρών (Άνω Καμενίκια & Άγιο Δημήτριο) περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή την υποψήφια Βουλευτή Σαραντίδου Φιλιώ.

 

Την Τρίτη 13 Ιούνη:

  • Σε χωριά του Δήμου Αμφίπολης (Άνω Αγγίστα, Μ. Σούλι, Παλαιοκώμη, Μεσολακκιά, Αμφίπολη, Κερδύλλια), πραγματοποιήθηκε περιοδεία με επικεφαλή την Μπούμπα Αλεξία, γραμματέα της ΤΕ Σερρών.
  • Η Σαραντίδου Φιλιώ, περιόδευσε σε γειτονιές της πόλης (στα Κάτω Καμενίκια και Ομόνοια).

 

Την Πέμπτη 15 Ιούνη:

  • το πρωί, κλιμάκιο με επικεφαλείς τους:  Μπούμπα Αλεξία και  Στεφανόπουλο Γιάννη (εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση), περιόδευσε στη Ν. Ζίχνη (καταστήματα, το Δημαρχείο και την Πυροσβεστική) και στο Ροδολίβος (λαϊκή αγορά, καταστήματα).

Από τις συζητήσεις με τους κατοίκους όλων των παραπάνω περιοχών, προέκυπτε πως την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές της 25ης Ιούνη, ο λαός, θα πρέπει να είναι από καλύτερη θέση, να οργανώσει τη δική του πάλη απέναντι στην επίθεση που θα δεχθεί το λαϊκό εισόδημα.

Η ακρίβεια που μαστίζει όλα τα νοικοκυριά και στο νομό μας, η ένταση της φοροληστείας, η δυσκολία να καλύψουν βασικές ανάγκες, οι τεράστιες ελλείψεις στο νοσοκομείο και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αποτέλεσαν αντικείμενο συζητήσεων.

Για το ΚΚΕ, είναι ώρα να πάνε παρακάτω όλες οι κουβέντες και να βγούνε και συμπεράσματα από όλους μας.

Τα εγκλήματα που γίνονται  εις βάρος όλου του λαού, γίνονται για να αυγαταίνουν τα κέρδη των λίγων.

Εμείς, οι πολλοί δουλεύουμε (εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες), παράγουμε πλούτο που μας τον κλέβουν μια χούφτα παράσιτα και μας δίνουν ψίχουλα, ίσα ίσα για να μη ξεσηκωνόμαστε και να μη διεκδικούμε, να μην απαιτούμε όλα όσα δικαιούμαστε και  μας αξίζουν.

Γιατί μόνο ο λαός είναι αυτός που θα σώσει τον ίδιο του τον εαυτό και όχι οι σωτήρες.

Ο σερραϊκός λαός έχει αυτή τη φορά την ευκαιρία να εκλέξει βουλευτή από το ΚΚΕ, το μόνο αντί-συστημικό κόμμα που δεν έχει εξαρτήσεις και δεσμεύσεις στα μονοπώλια και τους εκφραστές τους. Το Κόμμα που θα είναι εγγύηση για να δυναμώσουν οι φωνές αντίστασης και στο νομό μας.

 

Σέρρες.15/6/2023

 
  

Σχετικά Άρθρα