Αρχική Πολιτική Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητά στελέχη με ταλέντο στις… ληστείες τραπεζών

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητά στελέχη με ταλέντο στις… ληστείες τραπεζών

από ttt

Είστε χειριστής ηλεκτρονικού υπολογιστή; Είστε μάστορας; Μήπως είστε μάγειρας; Ακόμα και αν είστε ληστής τραπεζών (όχι ο οποιοσδήποτε ληστής) τότε έχετε μία δεξιότητα που μπορεί να φανεί χρήσιμη στο… κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κι όμως, δεν πρόκειται περί τρολαρίσματος.

Στο site της Πλεύσης Ελευθερίας υπάρχει μία καρτέλα με την ονομασία «Θέλω να συστηθώ».

Advertisement

«Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να επικοινωνήσουμε μαζί σας πάνω στα ταλέντα σας και τις επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές δεξιότητές σας», αναφέρει το μήνυμα στην κορυφή της σελίδας.

konstantopoulou site

Ακριβώς από κάτω υπάρχει μία φόρμα, όπου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, αλλά και τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στη λίστα που ακολουθεί δεν υπάρχουν όλες οι πιθανές δεξιότητες που μπορεί να σας έρθουν στο κεφάλι, παρά μόνο 20 συγκεκριμένες. Από χειριστή Η/Υ και μάστορα, μέχρι μάγειρα και… ληστή τραπεζών, όπως θα δείτε παρακάτω.

site konstadopoulou

Τι λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τους ληστές τραπεζών

Μια τέτοια επιλογή δεξιότητας, όπως είναι φυσικό, έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια, σε ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε ότι επρόκειτο περί χιουμοριστικής επιλογής, με στόχο να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα του κόμματος.

«Η χιουμοριστική αυτή επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας μας – Πλεύση Ελευθερίας!

Φαίνεται σήμερα έπιασε τόπο!

Μπείτε στο site μας και ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

https://www.ieidiseis.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα