Αρχική Κοινωνικά Επιμελητήριο Σερρών : Συνάντηση Μαλλιαρα με κλιμάκιο της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ

Επιμελητήριο Σερρών : Συνάντηση Μαλλιαρα με κλιμάκιο της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ

από ttt
Στο Επιμελητήριο Σερρών κλιμάκιο της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ.- Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Πρόεδρο Αθ.Μαλλιαρά
Κλιμάκιο της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ., αποτελούμενο από τον Αναπληρωτή Γραμματέα Γιάννη Ρουκά και τον Συντονιστή του Κατασκευαστικού Κλάδου Σάββα Ιωακειμίδη, υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023 στο Επιμελητήριο Σερρών, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί η Γραμματεία, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και αντικείμενο της ήταν όλα τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς παρουσίασε εκτενώς στους εκπροσώπους της Γραμματείας την υφιστάμενη κατάσταση του σερραϊκού επιχειρείν και όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο προς επίλυση προβλημάτων και ενίσχυσής του.
Οι εκπρόσωποι της Γραμματείας από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Αθανάσιο Μαλλιαρά για τη φιλοξενία και τόνισαν πως βρίσκονται διαρκώς κοντά στα Επιμελητήρια και στις επιχειρήσεις. Νωρίτερα μάλιστα πραγματοποίησαν επίσκεψη σε τρεις μεγάλες και δυναμικές σερραϊκές επιχειρήσεις( Νέκταρ, Metron και Βασάκης), όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα θέματα που έθεσαν οι Σερραίοι επιχειρηματίες.
 
  

Σχετικά Άρθρα