Αρχική Πολιτική Δήμος Σιντικής : Τον Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης

Δήμος Σιντικής : Τον Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης

από ttt

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο τέως Πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο Δημαρχείο Σιδηροκάστρου, όπου συνάντησε με μεγάλη χαρά τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί όταν ο κ. Μεϊμαράκης ήταν  Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο κ. Δομουχτσίδης Ταξίαρχος εν ενεργεία στο ΓΕΣ.

Ο νυν Ευρωβουλευτής ενημερώθηκε αρμοδίως για το ζήτημα της διαρκώς  υποστελέχωσης των υπηρεσιών στους ακριτικούς Δήμους και την αδυναμία να ανταπεξέλθουν οι λιγοστοί υπάλληλοι στο μεγάλο φόρτο εργασίας. Ο κ. Δομουχτσίδης τον υποδέχθηκε εγκαρδίως στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου, τονίζοντας την αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων που πέτυχε η Δημοτική Αρχή ξεπερνώντας τα 10.000.000€ τα τελευταία χρόνια, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Επιπροσθέτως, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ενεργειακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Μεγάρου, που θα αλλάξει μορφή το κτίριο που στεγάζει της υπηρεσίες του Δήμου Σιντικής, το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου, κλιμάκιο του ΕΦΚΑ και της ΔΟΥ Σερρών.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ενθουσιασμένος για τη πλήρη αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που «τρέχουν» και έθεσε τον εαυτό του αρωγό για κάθε είδους ενταξιακές προσπάθειες έργων που έρχονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδεύονταν από τους υποψήφιους βουλευτές Κώστα Καραμανλή, Τάσο Χατζηβασιλείου, Φωτεινή Αραμπατζή, Θεόφιλο Λεονταρίδη, Κωνσταντίνο Βέρρο και Φωτεινή Βαδικόλιου.

Το «παρόν» επίσης έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ Δημήτρης Καρυπίδης.  

 
  

Σχετικά Άρθρα