Αρχική Τοπικά Δήμος Σερρών : Εκμίσθωση κυλικείων ΓΕΛ Προβατά και 2ου Γυμνασίου – 2ου ΓΕΛ

Δήμος Σερρών : Εκμίσθωση κυλικείων ΓΕΛ Προβατά και 2ου Γυμνασίου – 2ου ΓΕΛ

από ttt

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου εννεαετούς διάρκειας στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας του ΓΕΛ Προβατά του Δήμου Σερρών.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών (Κ.Καραμανλή 36 Σέρρες, κτήριο Νομαρχίας,γραφ.119), την Δευτέρα 03/7/2023 και ώρα 01.00 μ.μ, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα κριθεί ασύμφορο, ή δεν υπάρξει ενδιαφέρον η δημοπρασία θα επαναληφθεί στις 24 Ιουλίου 2023 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

 

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου εννεαετούς διάρκειας στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας του σχολικού συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου -2ου ΓΕΛ Δήμου Σερρών.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών (Κ.Καραμανλή 36 Σέρρες, κτήριο Νομαρχίας,γραφ.119), την Δευτέρα 03/7/2023 και ώρα 11.30 π.μ., σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα κριθεί ασύμφορο, ή δεν υπάρξει ενδιαφέρον η δημοπρασία θα επαναληφθεί στις 24 Ιουλίου 2023 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

 
  

Σχετικά Άρθρα