Αρχική Αθλητικά BADMINTON Πανελλήνιο Κ13 στο Σιδηρόκαστρο- Με τον Δ.Μπουδούρη, 2 μετάλλια ο ΠΛΑΤΩΝ Σερρών

BADMINTON Πανελλήνιο Κ13 στο Σιδηρόκαστρο- Με τον Δ.Μπουδούρη, 2 μετάλλια ο ΠΛΑΤΩΝ Σερρών

από ttt

Με 13 αθλητές συμμετείχε η ομάδα των Σερρών στο Πρωτάθλημα αυτό που είχε συνολικά  80 συμμετοχές από όλη την Β. Ελλάδα.

Κατηγορία Κ 13 

-Μπουδούρης Δημήτριος  1 ασημένιο στο διπλό μικτό και 1 χάλκινο στο απλό 

Εκπληκτικός ο Μπουδούρης στο απλό απέκλεισε μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές και έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο . Στο Μικτό με ζευγάρι την Χοτζούδη Δέσποινα από τον ΔΙΑ Σιδστρου κατάφεραν να χτυπήσουν τον τελικό αλλά οι λεπτομέρειες στα κρίσιμα σημεία έκριναν την νίκη υπέρ των άξιων αντιπάλων μας Μαργαριτίδου Χριστίνα και Δάλλας Αλέξανδρος από το Σιδηρόκαστρο .

 

Πρώτη συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες Κ13 για όλα τα παιδιά :Χριστόπουλος Αναστάσιος , Γερμανός Φίλιππος , Φώτογλου Άννα , Ιωαννίδης Χριστόφορος , Μπουδούρης Δημήτριος , Δάκος Αθανάσιος , Βλαχοδήμος Μιχαήλ και Βλαχοδήμος Άγγελος ,Κομσής Αλέξανδρος , Κούλελης Θεόφιλος , Ταγάρα Σοφία , Κούτσα Θωμαίς , Τομίδου Κωνσταντίνα,. Αγωνιστικά ήταν τεράστια εμπειρία για όλα τα παιδιά τα οποία ενθουσιάστηκαν από το κλίμα των αγώνων . Το μέλλον τους ανήκει!

 

Ακολουθεί αγωνιστικά από Δευτέρα 26 Ιουνίου  η συμμετοχή της Σωτηρίου Ματίνας στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα  που διεξάγεται στην Κρακοβία της Πολωνίας και στις 4 Αυγούστου το Πανευρωπαϊκό Κ17 της Λιθουανίας όπου συμμετέχουν οι αθλητές μας Κωνσταντινίδης Δημήτριος και Κουλακίδης Χρήστος . 

https://epiloges.tv/

 
  

Σχετικά Άρθρα