Αρχική Κοινωνικά Σέρρες : Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Φανοποιών Ν. Σερρών

Σέρρες : Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Φανοποιών Ν. Σερρών

από ttt

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/5/2023) η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων – Βαφέων Αυτοκινήτων Ν. Σερρών, παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας κλαδικής Ομοσπονδίας (ΕΟΒΕΑΜΜ), Αθανάσιου Νικολόπουλου και των μελών του Σωματείου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και πιο εξειδικευμένα ζητήματα, όπως το κομμάτι της ασφάλισης και των αποζημιώσεων σε περίπτωση ζημίας οχήματος.


Κατά την ομιλία του προς τα μέλη ο Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ είχε την ευκαιρία να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του από συνάντηση που είχε με εκπρόσωπο του κλάδου στην Γερμανία. Αναφέρθηκε επίσης στην επισκευή – συντήρηση φανοποιίας και στη βαφή των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, για τα οποία μάλιστα θα ακολουθήσουν και σχετικά σεμινάρια επιμόρφωσης των μελών και επαγγελματιών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών.

Κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς, που έδωσε το παρών στις εργασίες, αναφερόμενος στο πολύ καλό κλίμα συνεργασίας που διατηρεί η ΟΕΒΕΣΣ τόσο με το Σωματείο της, όσο και με την ΕΟΒΕΑΜΜ, ενώ επιπλέον ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα