Αρχική Οικονομία Αθ. Μαλλιαράς: «Καμία ανοχή σε επαναφορά μέτρων που πλήττουν βάναυσα τους επαγγελματίες»

Αθ. Μαλλιαράς: «Καμία ανοχή σε επαναφορά μέτρων που πλήττουν βάναυσα τους επαγγελματίες»

από ttt

Μετά τις δηλώσεις του Πρώην Υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς δηλώνει τα εξής:

«Λίγες ώρες πλέον πριν την κρίσιμη εκλογική διαδικασία και ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν θέσει κατ’ επανάληψη όλη αυτή την περίοδο σε όλους τους υποψηφίους τα θέματα που τους απασχολούν, έρχεται ο Πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος να ξυπνήσει καταστροφικές μνήμες, με τις δηλώσεις του περί επαναφοράς της ασφαλιστικής εισφοράς 20% στο εισόδημα των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών.

Ως Επιμελητήριο δηλώνουμε «παρών» και έτοιμοι να παλέψουμε απέναντι σε πολιτικές και αποφάσεις που ουσιαστικά αφανίζουν τους ελεύθερους επαγγελματίες. Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τι σήμαινε η επιβολή του συγκεκριμένου μέτρου για τους επαγγελματίες. Χιλιάδες οδηγήθηκαν στην εξόντωση μη μπορώντας να ανταποκριθούν στις υπέρογκες εισφορές. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε ως σκέψη την επαναφορά καταστροφικών μέτρων , τη στιγμή μάλιστα που οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται ήδη στη « μέγγενη» της ενεργειακής κρίσης.

Συμπαρατασσόσαστε με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας και την Κ.Ε.Ε.Ε. και δηλώνουμε με έμφαση πως κάθε τέτοια επιδιωκόμενη πολιτική θα μας βρει σθεναρά απέναντι»
.

 
  

Σχετικά Άρθρα