Αρχική Οικονομία Σωματείο κρεοπωλών Σερρών : Ενημέρωση των καταναλωτών για τις αγορές για το πασχαλινό τραπέζι.

Σωματείο κρεοπωλών Σερρών : Ενημέρωση των καταναλωτών για τις αγορές για το πασχαλινό τραπέζι.

από ttt

Οι συστάσεις του Σωματείου κρεοπωλών Ν. Σερρών για τις παράνομες  λαθροσφαγές:

Αγαπητοί καταναλωτές,
Ενόψει των εορτών του Πάσχα, και με στόχο τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Σερρών οφείλει να σας ενημερώσει και να σας προειδοποιήσει να είστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας για το πασχαλινό τραπέζι.
Αγοράζετε το πασχαλινό σας κρέας μόνο από τα αδειοδοτημένα κρεοπωλεία της πόλης και της περιφέρειας, που διαθέτουν στον καταναλωτή προϊόντα ασφαλή και ποιοτικά ελεγμένα τόσο στο σφαγείο όσο και στο κρεοπωλείο από την Αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Σερρών.
Σύμφωνα με το Τμήμα Κτηνιατρικής της Π.Ε Σερρών η σφαγή των ζώων επιτρέπεται να διενεργείται μόνο σε εγκεκριμένα σφαγεία. Σφάγια που έχουν σφαγεί εκτός σφαγείου και δεν έχει διενεργηθεί η προ σφαγής επιθεώρηση των προσαχθέντων ζώντων ζώων από τον επίσημο κτηνίατρο, η τήρηση των όρων ευζωίας των προς σφαγή ζώων, η διενέργεια του απαραίτητου κρεοσκοπικού ελέγχου και η αφαίρεση των υλικών ειδικού κινδύνου, είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Εμείς οι κρεοπώλες δεν πουλάμε αμφιβόλου ποιότητας κρέατα, δεν πουλάμε αμφιβόλου προέλευσης αμνοερίφια, δεν έχουμε τιμές που να μην αντιστοιχούν με το εμπόρευμα που διαθέτουμε. Φροντίζουμε με τα καλύτερα μέτρα και συνθήκες υγιεινής για την ομαλή και σωστή προμήθεια των κρεάτων μας και ο καταναλωτής στα κρεοπωλεία μας έχει την δυνατότητα της επιλογής βάση της τιμής και της ποιότητας.

Προτιμήστε για τις αγορές σας ΜΟΝΟ τα πιστοποιημένα κρεοπωλεία των Σερρών και διαφυλάξτε την υγεία σας και το φετινό Πάσχα. Καλές γιορτές σε όλους!

 

 
  

Σχετικά Άρθρα