Αρχική Ιατρικά Σέρρες : Δράσεις ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία

Σέρρες : Δράσεις ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία

από ttt
Δράσεις ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία
Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας Ημέρας για την Υγεία, το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών δια του Κέντρου Πρόληψης Νοσημάτων και σε συνεργασία με καθηγητές και φοιτητές του ΤΕΦAΑ Σερρών διοργανώνει στις 3 Μαΐου 2023, δράσεις ευαισθητοποίησης αναφορικά με την πρόληψη και προαγωγή της υγείας .
Ειδικότερα την ημέρα εκείνη θα διεξαχθούν στην πλατεία Ελευθερίας από τις 9:00 πμ έως τις 13:00 μμ βιωματικές και αθλητικές δραστηριότητες για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από παιδαγωγούς και γυμναστές – φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών.
Παράλληλα θα υπάρχουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες με θέμα το ρόλο της υγιεινής διατροφής και της άθλησης στην υγεία και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υγιεινά snack για παιδιά και ενηλίκους που πρότειναν διατροφολόγοι.
Επιπλέον θα γίνει ενημέρωση για τις νέες δομές υγείας του Δήμου Σερρών, θα διανεμηθεί έντυπο υλικό και θα γίνει εγγραφή όσων το επιθυμούν στο ΚΕΠ Υγείας.
Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη συλλογικότητα (δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί) επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 28 Απριλίου και ώρα 14:00 μ.μ. στο email: [email protected] και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2321085661
 
  

Σχετικά Άρθρα