Αρχική Κοινωνικά Σέρρες : 4 βραβεία για το 3ο Γυμνάσιο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Σέρρες : 4 βραβεία για το 3ο Γυμνάσιο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

από ttt

Το 3ο Γυμνάσιο Σερρών απέσπασε συνολικά 4 βραβεία στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό 2022-2023 «Ελλάδα, Κύπρος, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες» που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Οι μαθητές του σχολείου μας που διαγωνίστηκαν μεταξύ 13.000 μαθητών και 259 σχολικών μονάδων από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια κέρδισαν τα παρακάτω βραβεία:

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Αφίσα» με το έργο της μαθήτριας Καρκάνη Μαρίας Β3 « Τούρκοι περάσαν από εδώ» και υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητριών κας Δομουχτσή Αθανασίας (ΠΕ06) και Μυλωνά Λίλας (ΠΕ08).

3ο Γυμνάσιο Σερρών 4 βραβεία Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Τρισδιάστατη κατασκευή» με έργο της μαθήτριας
Νιζάμη Ελένης Β3 « Τρισδιάστατη απεικόνιση γεωφυσικού χάρτη Κύπρου» υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας κας Τσιάγκα Μαργαρίτα (ΠΕ02).

3ο Γυμνάσιο Σερρών 4 βραβεία Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Πρότζεκτ-Δευτεροβάθμια» με την εργασία της μαθήτριας Γκουντσίδου Ευαγγελίας Β3 με τίτλο «Κύπρου Γεύσεις» και υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας κας Τσιάγκα Μαργαρίτας (ΠΕ02).

3ο Γυμνάσιο Σερρών 4 βραβεία Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός5ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Διήγημα» με το διήγημα της μαθήτριας Φωτιάδου Θάλειας Β3 με τίτλο « Επιτέλους ελεύθεροι» και υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας κας Τσιάγκα Μαργαρίτας (ΠΕ 02).

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2023 στη Λευκωσία.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Αραπάκη Χρυσάνθη και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ευχόμενοι κι άλλες διακρίσεις στο μέλλον καθώς και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μαθητές.

serrespost.gr

 

 
  

Σχετικά Άρθρα