Αρχική Εθνικά Θέματα Σέρρες : ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ – Εκδήλωση- παρουσίαση του 5ου Τόμου

Σέρρες : ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ – Εκδήλωση- παρουσίαση του 5ου Τόμου

από ttt

Η Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) Διοργάνωσε  την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, Εκδήλωση- παρουσίαση του Πέμπτου Τόμου  της επιστημονικής περιοδικής έκδοσης

«ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ»

Τον τόμο  παρουσίασαν:

Ο Ιωάννης Μπάκας, αν. καθηγητής του Α.Π.Θ. και

Η Μαρία Καραθανάση, φιλόλογος – ποιήτρια

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Δημήτρης Δημούδης απηύθυνε χαιρετισμό στην  εκδήλωση την οποία παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. , υπεύθυνος βιβλιοθήκης, Θεολόγης Ανδρονίδης. 

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  στην έδρα της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., στην Οικία Παπαβασιλείου, παρουσία του Βυζαντινολόγου Βασίλη Κατσαρού, ομότιμου καθηγητή της Φιλοσοφικής του Α.Π.Θ, επιστημονικού συνεργάτη της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.  και παραβρέθηκαν : ο βουλευτής  Σερρών, Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Σερρών Σωτηρία Πάνου,ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, η Παπαφωτίου Αριάδνη, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος,  η δημοτική σύμβουλος Βαρβάρα Μητλιάγκα, υποψήφια Δήμαρχος, ο Στέργιος Γαλάνης, δημοτικός σύμβουλος,   ο Τζελέπης Μιχάλης, πρ. υπουργός και υποψήφιος βουλευτής, ο Δημήτρης Δάπης, π. Δήμαρχος Νιγρίτας, η Υβόνη Χαντ, Αμερικανίδα εθνολόγος, ερευνήτρια και συγγραφέας,   ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Καρίπογλου,, η πρόεδρος της Εμμέλειας Δουκαίνη Ζαπριάνου, ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων γραμμάτων και τεχνών Δημήτρης Ευθυμιόπουλος, η Καλπατσινίδου Ευδοξία,  υποψήφια βουλευτής, η Σιάννη Αικατερίνη, υποψήφια βουλευτής μέλη πολιτιστικών συλλόγων , μέλη της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και πλήθος κόσμου.

 

 https://www.anexartitos.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα