Αρχική Παραπολιτικά Πρωθυπουργός από το ΠΑΣΟΚ

Πρωθυπουργός από το ΠΑΣΟΚ

από ttt

Παναγιωτης Λιακος
Δίκιο έχει ο Ανδρουλάκης που υπαινίσσεται ότι ο επόμενος αρχηγέτης πρέπει να είναι «πράσινος». Αδικο έχει που δεν το λέει ξεκάθαρα…

Απλή αναλογική, ενισχυμένη αναλογική, σούπερ και αμόλυβδη αναλογική, με ντίζελ ή κηροζίνη, δεν έχει σημασία. Η πασοκάρα έχει σημασία. ΠΑΣΟΚ -είτε μας αρέσει είτε όχι- είναι σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας. Ούτως ή άλλως, πασοκικές πολιτικές εφαρμόζονται εδώ και δεκαετίες, όπως κι αν τις βαφτίσει κάποιος.

Η Νέα Δημοκρατία μάς έλεγε να την ψηφίσουμε για να μη βγει το ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησε μαζί του. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έλεγε να τον ψηφίσουμε για να μην ξαναπέσει η χώρα στα χέρια πασόκων που μας έμπασαν στο μπουντρούμι του Μνημονίου και τελικά οι πασόκοι στελέχωσαν το τσιπροκόμμα από τα ανώγια μέχρι τα κατώγια του.

Μόνο το ΠΑΣΟΚ μάς λέγει κατάμουτρα και φόρα παρτίδα να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ. Ομως ο πρόεδρος του Κινήματος δεν τολμά να κάνει και το επόμενο βήμα: να προτείνει τον εαυτό του για επόμενο πρωθυπουργό ή έστω, βρε παιδί μου, αν ο ίδιος κωλύεται, να βρεθεί πρώην ή νυν στέλεχος να αναλάβει το βαρύ καθήκον της πρωθυπουργίας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε μερικές από τις προτάσεις της στήλης, οι οποίες, βέβαια, δεν δεσμεύουν το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και κόντεψε να λουκετιάσει ο υιός του μαζί με τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, τον… ύπαρχο (όπως ο ίδιος αυτοαποκλήθηκε) του εθνικού μας σκάφους.

Παοκάρα ολέ, σοσιαλισμός και πάνω τούρλα!

https://www.newsbreak.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα