Αρχική Οικονομία Το Επιμελητήριο Σερρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την ευλογία του Μητροπολίτη Θεολόγου

Το Επιμελητήριο Σερρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την ευλογία του Μητροπολίτη Θεολόγου

από ttt
Το Επιμελητήριο Σερρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την ευλογία του Μητροπολίτη Θεολόγου
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Επιμελητηρίου Σερρών ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023.
Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για μια καλή και παραγωγική νέα χρονιά.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς αφού ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιότατο για την αποδοχή της πρόσκλησης και του ευχήθηκε δύναμη στην επιτέλεση του σπουδαίου έργου της εκκλησίας, έδωσε τις θερμές του ευχές σε όλους τους «συνοδοιπόρους» του στο Επιμελητήριο. Τόνισε πως και τη νέα χρονιά ο θεσμικός φορέας που εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες θα είναι δυναμικά παρών, παρεμβαίνοντας , προτείνοντας και διεκδικώντας για τα μέλη του.
Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Θεολόγος, ευχήθηκε υγεία , προκοπή και ευημερία σε όλους και επισήμανε την ανάγκη της συλλογικότητας και της συνεργασίας, ώστε ο Νομός Σερρών να ανακάμψει και να λάβει τη θέση που του αξίζει. Επιπλέον, ευχαρίστησε το Επιμελητήριο και όλους τους φορείς που στέκονται πάντα αρωγοί στο κοινωνικό έργο της εκκλησίας.
Τυχερή της εκδήλωσης αναδείχθηκε η Φιλίτσα Γκόβρανου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, στην οποία «έπεσε» το φλουρί της βασιλόπιτας.
 
  

Σχετικά Άρθρα