Αρχική Παραπολιτικά Τι μάθαμε λοιπόν σήμερα;…

Τι μάθαμε λοιπόν σήμερα;…

από ttt

Τι μάθαμε λοιπόν;…

Ποιοί μπούκαραν στο Εσωτερικών Υποθέσεων για να αρπάξουν τον φάκελο με τα στοιχεία για τον γιό του Θεοδωρικάκου που πιάστηκε με τα ναρκωτικά;..
Ένας συνοδός αστυνομικός του Θεοδωρικάκου μαζί με τον νυν διευθυντή του Εσωτερικών Υποθέσεων πριν καν ακόμη τοποθετηθεί στην υπηρεσία…
Τι άλλο μάθαμε;..
Ότι για όλο αυτό ακόμα δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ, όπως επίσης δεν έχει διαταχθεί ούτε εισαγγελική έρευνα..
Τι άλλο μάθαμε;..
Ότι σε αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων ασκούνται αφόρητες πιέσεις να εγκαταλείψουν την Υπηρεσία με απειλές, κτλ
Τι μας είπε το πρωί σε βίντεο που μοίρασε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου;..
Ότι είναι αποφασισμένος να πατάξει την διαφθορά στην Αστυνομία! Πότε το αποφάσισε;.. Πριν στείλει τους δικούς του να εξαφανίσουν τα στοιχεία για την υπόθεση του γιού του.. ή μετά;
Καταλάβαμε τι έχει γίνει;.. Ο νέος διεθυντής του Εσωτερικών Υποθέσεων – αυτός δηλαδή που τοποθέτησε στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο ίδιος ο Θεοδωρικάκος για να «καθαρίσει» την υπηρεσία… – καταγγέλθηκε ότι στις 26 Ιανουαρίου μπούκαρε στην Υπηρεσία για να εξαφανίσει τον φάκελο.. πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του.. Έτσι από μόνος του ας πούμε, δεν του το ζήτησε κανείς με αντάλλαγμα να τον κάνει διευθυντή!..
Τι άλλο μας λέει αυτές τις ημέρες ο Θεοδωρικάκος;…
Ότι δεν τον ενημέρωνε ο πρώην διευθυντής του Εσωτερικών Υποθέσεων. Αλήθεια, ποιός είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι αυτός που τον Δεκέμβριο του 2021 ανακοίνωσε την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία προμήθευε ταξιδιωτικά έγγραφα σε διεθνώς καταζητούμενους, κ.α., καθίζοντας στο σκαμνί μεταξύ άλλων και περίπου 25 αστυνομικούς για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση αυτή.
Που τα λέει όλα αυτά ο Θεοδωρικάκος; Σε διαφόρους σε εκπομπές και δελτία τους οποίους έχει φροντίσει αρκούντως ώστε να βγαίνει όποτε θέλει και να λέει ότι θέλει χωρίς αντίλογο!
Αντέχει να βγει με τρεις ανεξάρτητους δημοσιογράφους σε ένα τηλεοπτικό τραπέζι; Αντέχει, άμα έχει μαζί του ένα κουβά χάπια μπορεί να αντέξει, ποιός ξερει!..
Πως ξαφνικά λοιπόν ο Κοσσυβάκης.. από κυνηγός διεφθαρμένων αστυνομικών τις επιτυχίες του οποίου μνημόνευε συχνά μέχρι πρόσφατα συχνά ο Θεοδωρικάκος… έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη… ένα τέρας το οποίο όπως λέει δεξιά αριστερά στα κανάλια είναι περίπου διεφθαρμένος αφήνοντας να εννοηθεί ότι έθαβε υποθέσεις και δεν ενημέρωνε τον υπουργό, μόνο ψυχίατρος μπορεί να το εξηγήσει..
Ποιός είναι ο Δόσχουρης; Είναι ο Ταξίαρχος, μέχρι προ ημερών διοικητής της Άμεσης Δράσης ο οποίος έπειτα από σοβαρές απειλές σε βάρος του κατήγγειλε όλα αυτά που γνωρίζουμε για την σύλληψη του γιού του υπουργού.
Ειδικότερα, περί Δόσχουρη;
Είναι ο άνθρωπος που τοποθέτησαν στην θέση του πρώην διοικητή της ΑΔ τον οποίο ο Θεοδωρικάκος κρεμασε στο τσιγκέλι για την δολοφονία νεαρού Ρομά από ειδικούς φρουρούς έπειτα από την καταδίωξη στα Μέγαρα. Τον Δόσχουρη μάλιστα τον παρουσίαζαν ως τον καταλληλότερο εκείνη την περίοδο να βάλει τάξη μετά το τραγικό συμβάν στο Πέραμα.. Πως ξαφνικά και αυτός φέρεται από τον Θεοδωρικάκο ψεύτης και συκοφάντης, περίπου τρελός, σκευωρός και ίσως κι αυτός διεφθαρμένος, να ξαναφωνάξουμε τον ψυχίατρο να μας εξηγήσει!..
… τι ακριβώς συμβαίνει με τον Θεοδωρικάκο!
Δεν θέλει να ξέρει! Γνωρίζει, ενημερώνεται δεόντως για όλα, αλλά όταν σφίγγουν τα γάλατα αρχίζει τα δεν ήξερα, δεν με ενημερώνουν..
Καταλήγοντας εχθές το πρωί να λέει χωρίς να έχει την στοιχειώδη αίσθηση του τι λέει ότι «είναι αποφασισμένος να φέρει την κάθαρση στην Αστυνομία»!
Αλλά ας πούμε ότι έχει πράγματι την διάθεση να κάνει αυτή την βαθιά τομή! Όταν θα αρχίσει να αποκαλύπτεται ότι το οργανωμένο έγκλημα τα ακουμπάει για προστασία και σε πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης του, πως θα το πάει;
Να αρχίσουμε από βουλευτή της ΝΔ, μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που ανεβαίνει στο υπουργείο και ζητά να μην γίνονται έλεγχοι σε χαρτοπαιχτικές λέσχες και φρουτάκια της εκλογικής του περιφέρειας; Για τις απειλές κατά της ζωής αστυνομικών που δέχθηκαν μέσα στο Αρχηγείο επειδή «τόλμησαν» και σφράγισαν τις λέσχες αυτές;..
Τι θα κάνει λέτε ο κ. Θεοδωρικάκος μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα όπου διεφθαρμένοι σερίφηδες μοιράζουν το χαρτί με πολιτικούς;..
Θα αρχίσει να στέλνει να αρπάζουν φακέλους από αστυνομικά τμήματα; Θα αρχίσει πάλι τα δεν με ενημερώνουν οι διεφθαρμένοι ταξίαρχοι; Ή θα βγει μπροστά μέχρι τέλους;..
Ασφαλώς και υπάρχουν διεφθαρμένοι αστυνομικοί. Η αναφορά του όμως αφήνει να εννοηθεί ότι σύμπασα η Αστυνομία είναι διεφθαρμένη! Αυτό θέλει να καταστήσει σαφές; Αυτό είναι το πολιτικό μήνυμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προς την κοινωνία;.. Αυτό κατάλαβε κοντά δυό χρόνια στο υπουργείο αυτό;..
Να του πει κάποιος ότι η Αστυνομία είναι Θεσμός; Έννοια! Προσφορά, Αυτοθυσία, Αίμα.
Το υπόλοιπο που περιγράφει ως «διεφθαρμένο» δεν είναι Αστυνομία, δεν ήταν ποτέ!
Τους αστυνομικούς που διατάχθηκαν από την κυβέρνηση να παγιδεύουν κινητά και να κάνουν υποκλοπές μέσω Predator που τους κατατάσσει; Στους διεφθαρμένους ή στους καθαρούς;
Αν έχεις τα… κουράγια ξήλωσε τους διεφθαρμένους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται!
Αλλά όταν εσύ ο ίδιος στέλνεις να εξαφανίσουν φάκελο που σε αφορά, τι ακριβώς εκπροσωπείς;…
 https://fonaklas.blogspot.com

 

 
  

Σχετικά Άρθρα