Αρχική Κοινωνικά Σωματείο Αρτοποιών : Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Σωματείο Αρτοποιών : Κοπή πίτας και βραβεύσεις

από ttt

Με έναν μεγάλο χορό που συγκέντρωσε τους

απανταχού αρτοποιούς του Νομού Σερρών κάτω από την ίδια στέγη μετά από 3 ολόκληρα χρόνια, λόγω κορωνοϊού, το Σωματείο των αρτοποιών Ν. Σερρών γιόρτασε την έλευση του νέου έτους και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης.

 

Η εκδήλωση  έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (28/1/2023) και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού αποτέλεσε μετά από αρκετό καιρό το έναυσμα για τους συναδέλφους – επαγγελματίες να βρεθούν όλοι μαζί εκ νέου, να διασκεδάσουν και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Κατά τη διάρκεια αυτής πραγματοποιήθηκε και βράβευση του συνταξιοδοτημένου πλέον συναδέλφου αρτοποιού, κου Αντωνίου Μπουρτζούδη, από τον νυν Πρόεδρο του Σωματείου, Γιώργο Βλαχόπουλο, για τη χρόνια προσφορά του στο Σωματείο και στο συνδικαλιστικό κίνημα εν γένει.

Την εκδήλωση του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Σερρών τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσος Χατζηβασιλείου, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Μπούμπας, ενώ το “παρών” έδωσε και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, Κεβρεκίδης Κωνσταντίνος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, το Προεδρείο της ΟΕΒΕΣΣ και εκπρόσωποι άλλων σωματείων.

 
  

Σχετικά Άρθρα