Αρχική Κοινωνικά Δήμος Βισαλτίας : Χορωδιακή επετειακή εκδήλωση

Δήμος Βισαλτίας : Χορωδιακή επετειακή εκδήλωση

από ttt

Μία μοναδική βραδιά μας χάρισαν οι τρεις χορωδίες που συμμετείχαν στην επετειακή χορωδιακή εκδήλωση την οποία διοργάνωσε το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και ο Δήμος Βισαλτίας στο πλαίσιο των πενθήμερων εκδηλώσεων «Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα». Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση και προβολή της χορωδιακής μουσικής αλλά και η διατήρηση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των χορωδιών.

 

Οι χορωδίες του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης», με μαέστρο τον κ. Γιάννη Βαγενά, «Αρμονία» Θεσσαλονίκης με μαέστρο τον κ. Νίκο Κυριακού και του Δήμου Βισαλτίας «Η Γερακίνα», με μαέστρο τον κ. Δημήτρη Τζένο, μας χάρισαν μια μουσική πανδαισία και ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας» στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος Βισαλτίας δώρισε στις φιλοξενούμενες χορωδίες το λεύκωμα «Ναός Περίβλεπτος», μία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας και του Δήμου Βισαλτίας και το βιβλίο «Ανακάλυψε την ιστορία της Αμφίπολης», το οποίο έχει εκδώσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης, ιερείς της τοπικής μας εκκλησίας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομίας και Διοίκησης κ. Νίκος Πασχαλίδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Θωμάς Μπακαλούδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο πρώην Δήμαρχος Πετριτσίου κ. Βαγγέλης Παπάζογλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

 
  

Σχετικά Άρθρα