Αρχική Εθνικά Θέματα ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

από ttt
Τι ψάχνουν στα γκάλοπ εν όψει των εκλογών; Γιατί χρειάζεται να είναι… προεκλογικό το κλίμα για να δουν που θα κάτσει η τράπουλα στην κάλπη; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ποτέ άλλοτε τόσο πολύ. Κερδίζει ο Μητσοτάκης, και με άνεση. Η κυβέρνηση του πέρασε από παλούκια, δυσκολίες που ο σύριζας δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Γιατί; Επειδή ο Τσίπρας είναι δεύτερος από χέρι. Τελειωμένα πράγματα αυτά. 
Να το πούμε αλλοιώς. Στις εκλογές δεν θα υπάρξει νικητής. Χαμένος θα υπάρξει, και αυτός είναι ο σύριζας. Ποιος Τσίπρας, στο φινάλε; Έγινε πρωθυπουργός διότι έπεσε στην περίπτωση. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γκρεμίστηκαν και ήθελε δεν ήθελε έσκασε μύτη στον αφρό αυτό το περίεργο πράμα, ο σύριζας. Και για να διατηρηθεί στη ισκιά όλο και μεταλλασσόταν από αριστερό λάιτ κόμμα σε καθαρόαιμο κεντροδεξιό, δηλαδή δεξιό ευρωπαϊκής καταγωγής.
Ο σύριζα, δηλαδή, πήρε τη θέση του επίσης κωλομπαρεμένου αριστερού κόμματος, του ΠΑΣΟΚ. Θα το δούμε στις εκλογές. Την εξαφάνιση του… αναγεννημένου ΠΑΣΟΚ. Αστεία πράγματα. Ένα κόμμα που δεν έχει λόγο ύπαρξης. Κληρονομήσαμε τον σύριζα, τι να το κάνουμε το ΠΑΣΟΚ; Για την Καϊλή δεν λέμε όχι, άσε ότι άδικα τον μπλέξανε το κορίτσι. Βλέπεις ότι η ζημιά έγινε με τις παρακολουθήσεις στα τηλέφωνα. Και μετά λένε γιατί η ΕΥΠ κάνει υποκλοπές. 
Τι την έχουμε την ΕΥΠ, για πλάκα; Αν ο Σημίτης παρακολουθούσε τον Τσοζατζόπουλο, ο Άκης δεν θα είχε προλάβει να κάνει τις αρπαχτές του  στα οπλιστικά. 
 
https://apodytiriakias.gr
 
  

Σχετικά Άρθρα