Αρχική Πολιτική ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

από ttt
Παύλος Πολάκης. Ο γνωστός βαρύμαγκας. Ο πρώην υπουργός του σύριζα. Δεν του πήγε καλά η χρονιά. το 2022. Το παιχνίδι του δεν σκόραρε, όσο ήταν στα πράγματα το κόμμα του, αλλά και μετά, μέχρι και το 2021
Να ξεκαθαρίσουνε το απλό. Το απλούστατο. Είναι ανάγκη διότι φαίνεται δεν το αντιλαμβάνονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι κι όσοι άλλοι πονηρά ψάχνονται έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα να πάρουν πόντους στο καθημερινό κυνήγι της δημοσιότητας. Περί αυτού πρόκειται. Αυτό είναι το σπορ στο οποίο ανταγωνίζονται από τα ραδιόφωνα το διαδίκτυο και τις φυλλάδες. Το γήπεδο στο οποίο με την παραμικρή ευκαιρία βγαίνουν στη σέντρα και κάνουν τα προσωπικά τους κουνήματα, και σκέρτσα. .
Νταής και μουστακαλής ο Πολάκης πήρε πρέφα πόσο εύκολα στην Ελλάδα της φτήνιας και της πλάκας παίρνει κανείς στασίδι πρώτο τραπέζι πίστα. Λες ό,τι γουστάρεις στο όνομα υποτίθεται του κόμματος, του λαού, της αλήθειας κι όλοι οι μαλάκες ακολουθούν σκέτοι νεροκουβαλητάδες θέλουν δεν θέλουν επιδοτούν το δικό σου προσωπικό μύθο.
Ένας τίποτας είναι ο 57χρονος Πολάκης από τα Σφακιά. Επί της ουσίας ένας σαχλαμάρας για μάπες. Τον κάνανε υπουργό υγείας και οι συριζαίοι τον φοβόντουσαν. Μην τους χέσει, μην τους ρίξει μπινελίκια αν τον σχολιάσουν πως δεν αρμόζει σε αριστερό η γλώσσα του πεζοδρομίου και των τεκέδων. Ακόμα και ο αρχηγός, ο Τσίπρας δεν τολμούσε να βάλει φρένο στον… πολιτικοποιημένο ”Πατούχα”.

Να ξεκαθαρίσουνε το απλό, λοιπόν. Ο πολύς Πολάκης βρήκε και κάνει. Κι αυτό που κάνει δεν είναι άλλο από την προσωπική του λεζάντα. Δεν προσφέρει τίποτα στην αριστερά, στο κόμμα του, στον πόλεμο ενάντια στη… δεξιά, όλα αυτά τα φαιδρά που αμολάει στο διαδίκτυο. Ανοησίες είναι και όλα αυτά που τον κατηγορούν. Ότι είναι αμετανόητος, ντροπή του μπλα μπλα μπλα. Κορόιδα, αν θέλετε να σβήσετε από το χάρτη τον γραφικό Πολάκη, σταματήστε να ασχολείστε μαζί του. Μην τον αναφέρετε καν, σα να μην υπάρχει.

 

 https://apodytiriakias.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα