Αρχική Αθλητικά Σέρρες : Με πλήρη υποτροφία στις ΗΠΑ η Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Σέρρες : Με πλήρη υποτροφία στις ΗΠΑ η Ηλιάνα Τριανταφύλλου

από ttt

Το πανεπιστήμιο του Ιλινόις των ΗΠΑ πρότεινε πλήρη υποτροφία στην Ηλιάνα Τριανταφύλλου και η αθλήτρια του ΓΣ Σέρρες’93 με προπονητή τον Σάββα Κεφαλίδη την αποδέχτηκε και θα ακολουθήσει τα χνάρια της Κατερίνας Στεφανίδη.


Υπεύθυνος του προγράμματος στίβου του Πανεπιστημίου είναι ο Ελληνοκύπριος Πέτρος Κυπριανού και είναι αυτός που πρότεινε την αθλήτρια από την Κερκίνη στην διοίκηση του Ιλινοις για υποτροφία. Η Ηλιάνα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό Κ18 στην Ιερουσαλήμ, το περασμένο καλοκαίρι και το άλμα της στα 4.30μ πριν από δύο εβδομάδες, απέδειξε τις δυνατότητες και την προοπτική να ανέβει ψηλότερα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα αγωνίζεται στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα (NCAA) και θα προετοιμάζεται για την μετέπειτα καριέρα της.

Σύμφωνα με τον Ελληνοκύπριο προπονητή (ο οποίος θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη 2-4 Φεβρουαρίου), του Ιλινόις η Ηλιάνα Τριανταφύλλου θα ενταχθεί στην ομάδα όταν τελειώσει το λύκειο το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Επικρότηση από την Κατερίνα Στεφανίδη
Σχολιάζοντας η πρωταθλήτρια του επι κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση του Ελληνοκύπριου προπονητή: «Ναι!!! Ότι καλύτερο έχω δει όλη μέρα»

Στην πρώτη δήλωσή της στο anexartitos.gr η Ηλιάνα Τριανταφύλλου είπε:
Δέχθηκα την υποτροφία από τον κ. Πέτρο Κυπριανού για το Ιλινόις. Χαίρομαι και είναι μια καλή και μεγάλη ευκαιρία μπορώ να πω. Πρώτα ο Θεός ελπίζω να πάνε όλα καλά. Προς το παρόν δουλεύω με τον κύριο Σάββα για τους στόχους που έχουμε θέσει και ευτυχώς η προετοιμασία πάει καλά.

https://www.serrespost.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα