Αρχική Τοπικά Σέρρες :Ετήσιος χορός Αδελφότητας Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Σέρρες :Ετήσιος χορός Αδελφότητας Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»

από ttt

Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της Αδελφότητας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00, στο Κέντρο δεξιώσεων «Κτήμα Κομπολόι» στο Νέο Σούλι Σερρών.
Τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας ,παιδικό ,εφηβικό, ενηλίκων και παραστάσεων θα παρουσιάσουν χορούς των Αλησμόνητων Πατρίδων.
Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις παιδιών ,μελών των χορευτικών τμημάτων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή περίοδο 2022-2023, επίσης θα τιμηθούν συνεργάτες της Αδελφότητας για την μακρόχρονη πολύτιμη βοήθειά τους .
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό Μικρασιάτικο γλέντι με χορούς και τραγούδια από τις Αλησμόνητες Πατρίδες και όχι μόνο, με τη συνοδεία του καταπληκτικού παραδοσιακού μουσικού σχήματος του Νίκου
Μπούσιου που αποτελείται από τους : Νικόλαο Μπούσιο (κλαρίνο), Παναγιώτη Μπούσιο (βιολί), Αργύρης Κοκκορής (λαούτι- τραγούδι) ,Γεώργιος Καραγεωργίου (κρουστά- τραγούδι) και Αθανάσιος Γιώργου (λαούτο –ούτι –τραγούδι ).
Ελάτε να γιορτάσουμε την νέα χρονιά διασκεδάζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας .
Τιμή πρόσκλησης 20€ /άτομο (πλήρες μενού και ποτό).
Τιμή πρόσκληση για παιδιά: 5€(φαγητό με αναψυκτικό)
Χορηγοί επικοινωνίας : ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , ΠΡΟΟΔΟΣ, ΕΡΤ -ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ
Χορηγός εκτύπωσης αφισών –προσκλήσεων : ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕ (PROFILE-ΝΕΑ ΣΕΡΡΕΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ)
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί…!!!!

Για το διοικητικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σωκράτης Κοτζάογλου Δημήτριος Αρδανιώτης

 
  

Σχετικά Άρθρα