Αρχική Οικονομία Σέρρες : Ενημερωτική ημερίδα “Ευκαιρίες και προοπτικές του Ελλάδα 2.0” από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Σέρρες : Ενημερωτική ημερίδα “Ευκαιρίες και προοπτικές του Ελλάδα 2.0” από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

από ttt

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών η 13η εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας , σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης , στο πλαίσιο ενημερωτικής εκστρατείας οικονομολόγων, λογιστών-φοροτεχνικών και επιχειρήσεων για το Ταμείο Ανάκαμψης και για τις δυνατότητες αξιοποίησης των κονδυλίων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».


Πρόκειται για ένα εργαλείο που χωράει επενδυτικά σχέδια συνολικού ύψους 31 δισ. ευρώ. Κεντρικοί Ομιλητές ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης , ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο Δόκτορας Παναγιώτης Πρόντζας Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Γκραντ Θορτον.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του 2ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Θεολόγης Βενέτης

 

Παρόντες στην εκδήλωση βουλευτές , ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Σερρών, δήμαρχοι, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης , εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου. O Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε στις δυνατότητες αξιοποίησης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάπτυξης ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

Με αφορμή την εκδήλωση για το πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 στις δηλώσεις του ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης επεσήμανε πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου του 2ου τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου

 https://www.serrespost.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα