Αρχική Πολιτική Σε επιχειρήσεις του Δήμου Σιντικής ο Κώστας Καραμανλής

Σε επιχειρήσεις του Δήμου Σιντικής ο Κώστας Καραμανλής

από ttt
Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του δήμου Σιντικης. Επισκέφθηκε το πρωι του Σαββάτου ο υπουργός υποδομών και μεταφορών κ Κώστας Καραμανλής . Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το περας των συναντήσεων ο κ Καραμανλής έγραψε :
Επισκέφτηκα σήμερα επιχειρήσεις του Δήμου Σιντικής που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης, όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και να συζητήσουμε τα ζητήματα που απασχολούν τους επιμέρους κλάδους.
Το γεγονός ότι σε ένα ακριτικό Δήμο, όπως αυτός της Σιντικής, υπάρχουν υγιείς και εύρωστες επιχειρήσεις που απασχολούν τόσους εργαζόμενους και προσφέρουν στην οικονομία του τόπου μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία και μεγάλη ικανοποίηση. Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο την ελληνική μεσαία επιχειρηματικότητα, γιατί αυτή αποτελεί τον πυρήνα της κοινωνίας μας, αλλά και την ατμομηχανή των τοπικών Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιοικονομιών.
 
  

Σχετικά Άρθρα