Αρχική Πολιτική Οι μεζονέτες «λαχεία»…

Οι μεζονέτες «λαχεία»…

από ttt

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento αναμένονται στα περίπτερα, αλλά ήδη το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στο διαδίκτυο. Στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr γίνεται λόγος για «μεζονέτες ευκαιρίας».

 

Τι γράφει το κείμενο-σχόλιο με υπογραφή Δ.Β:

Όπως η Εύα Καϊλή, έτσι και ο γαμπρός του στρατηγού Φλώρου εμφανίζονται να..

 

αγοράζουν μεζονέτες στο Παλαιό Ψυχικό και στου Παπάγου δύο και τρεις φορές κάτω από τις πραγματικές τιμές που καθορίζει η κτηματομεσιτική αγορά.

Η Εύα Καϊλή το 2019 εμφανίζεται να αγοράζει μεζονέτα απέναντι από τον Φάρο Ψυχικού στη τιμή των 260.000 ευρώ, την ώρα που ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής αναφέρει πως, την περίοδο εκείνη, η τιμή ήταν σχεδόν τριπλάσια! Έφτανε minimum τις 700.000 ευρώ.

Παρομοίως, και στην περίπτωση της μεζονέτας στον Παπάγο που αγοράστηκε στο όνομα του γαμπρού του στρατηγού Φλώρου. To «Documento» αποκαλύπτει ότι αγοράστηκε επισήμως προς 480.000 με δάνειο από την Εθνική και υποθήκη ΜΟΝΟ το προς αγορά ακίνητο!Σύμφωνα με την κτηματομεσιτική αγορά, σε νεόδμητη πολυκατοικία στου Παπάγου, το τετραγωνικό μέτρο κυμαίνεται μεταξύ 4.500 και 5.000 ευρώ!

documento protoselido

Η επίμαχη μεζονέτα στου Παπάγου είναι 200 τ.μ. συν δύο γκαράζ, συν μία αποθήκη. Επομένως, η πληροφορία της ΕΥΠ για το κόστος αγοράς του συγκεκριμένου ακινήτου (1.200.000 ευρώ) συμβαδίζει με τις πραγματικές τιμές που πωλούνται τα διαμερίσματα στα υπό κατασκευή οικοδομικά συγκροτήματα εντός των ορίων Παπάγου.

Η πληροφορία της ΕΥΠ ότι πληρώθηκαν 600.000 ευρώ «μαύρα», ανοίγει τον δρόμο διεξαγωγής οικονομικού ελέγχου στον στρατηγό Φλώρο και στα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειάς του. Άλλωστε, ανάλογη έρευνα διεξάγεται ήδη για την αγορά της μεζονέτας στο Παλαιό Ψυχικό από την Εύα Καϊλή.

Δ.Β

 https://fonaklas.blogspot.com

 
  

Σχετικά Άρθρα