Αρχική Κοινωνικά Οι διαγραμμίσεις στην οδό Βενιζέλου έχουν ξεχαστεί????

Οι διαγραμμίσεις στην οδό Βενιζέλου έχουν ξεχαστεί????

από ttt

Είχαμε επαινέσει τη δημοτική αρχή για παρεμβάσεις στις οποίες είχε προχωρήσει για την βελτίωση της καθημερινότητας ( ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις  και άλλες).

Όμως η καθημερινότητα χωλαίνει σε πολλά σημεία, τα βλέπουν οι δημότες καθημερινά και θα πρέπει η δημοτική αρχή να δει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις.

Μία σοβαρή παράλειψη είναι οι διαγραμμίσεις στην οδό Βενιζέλου- δεν υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό ( το είχαμε επισημάνει και παραμονές των Χριστουγέννων)

Η οδός Βενιζέλου είναι κεντρική οδική αρτηρία, η δυτική είσοδος της πόλης. Δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, επί της οδού υπάρχουν πολλές σχολικές μονάδες και είναι σοβαρή υστέρηση να μην υπάρχει εδώ και τόσο καιρό η σωστή διαγράμμιση ώστε να υπενθυμίζει στους οδηγούς  τον σεβασμό  στον ΚΟΚ  και τους πεζούς. Κινούνται ηλικιωμένοι άνθρωποι που για να περάσουν από τη μία πλευρά της οδού στην άλλη περιμένουν πολλή ώρα και γιατί δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις( δεν είναι εμφανείς) και γιατί οι οδηγοί επιδεικνύουν περιφρόνηση στον Κώδικα Οδικής  Κυκλοφορίας.

Δεδομένου ότι έγιναν διαγραμμίσεις στην πόλη, γιατί αυτή η βασική παράλειψη; Ξεχάστηκε η οδός Βενιζέλου;

 

Δ.Ν.

 

https://sertharros.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα