Αρχική Κοινωνικά ΔΕΥΑΣ : Β’ φάση κατασκευής αγωγού ακαθάρτων στον δρόμο Σερρών-Χρυσοπηγής μήκους 7,5 χλμ

ΔΕΥΑΣ : Β’ φάση κατασκευής αγωγού ακαθάρτων στον δρόμο Σερρών-Χρυσοπηγής μήκους 7,5 χλμ

από ttt
Η υλοποίηση ακόμη ενός έργου αποχετευτικών υποδομών και περιβαλλοντικής αναβάθμισης ξεκινάει από τη ΔΕΥΑ Σερρών με την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία.
Η Β’ φάση κατασκευής αγωγού ακαθάρτων στον δρόμο Σερρών-Χρυσοπηγής μήκους 7,5 χλμ., που έρχεται να προστεθεί στα 3,5 χλμ. του υπάρχοντος δικτύου, θα δώσει άμεσα τη δυνατότητα αποχετευτικής σύνδεσης στις παρακείμενες οικίες, στις κατασκηνώσεις του Δήμου Σερρών και της Εκκλησίας μας καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί την απαραίτητη συνθήκη για την μελλοντική σύνδεση όλου του οικισμού της Χρυσοπηγής.
Το εν λόγω εργό αρχικού προϋπολογισμού 1,4 εκ. Ευρώ, που συμβασιοποιήθηκε στο 1 εκ. Ευρώ, χρηματοδοτείται 100% από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ και έχει χρονοδιάγραμμα 18 μηνών. Το δίκτυο αυτό προστίθεται στα εν εξελίξει έργα συνολικής αξίας 24 εκ. € που εκτελεί αυτή τη στιγμή η ΔΕΥΑΣ, αποτελώντας μέρος των συνολικής αξίας 50 εκ. € έργων που έχουν ήδη ενταχθεί σε χρηματοδότηση 100% από τη Δημοτική Αρχή
 
  

Σχετικά Άρθρα