Αρχική Τοπικά Ανακοίνωση για την θρασύδειλη επίθεση τραμπούκων στο σπίτι του προέδρου Θόδωρου Καμπούρη

Ανακοίνωση για την θρασύδειλη επίθεση τραμπούκων στο σπίτι του προέδρου Θόδωρου Καμπούρη

από user1

 Ένα πρωτοφανές για τα πολιτικά ήθη της πόλης και του νομού έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης 3/1/2023. Θρασύδειλοι τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών κ Θόδωρος  Καμπούρης .Τυφλωμένοι από το μίσος τους , όμως δεν σταμάτησαν εκεί  , θύματα της ¨΄ δήθεν ακτιβιστικής επαναστατικής τους δράσης ¨¨  ήταν και  οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στων οποίων τα ΙΧ αυτοκίνητα προκάλεσαν φθορές ( ρίχνοντας μπογιές και λάδια μηχανής ).
Αν και 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα . Η πόλη μας δεν έμεινε αλώβητη  από τον ανεμιστήρα της λάσπης , της πολιτικής όξυνσης και της αναζωπύρωσης των πολιτικών παθών .  Που ενόψει εκλογών έχουν στήσει κάποιοι .Οι οποίοι ενδεδυμένοι με τον χιτώνα του ¨¨ αυτοδιοριζoμενουαδέκαστου κριτή ¨¨ των πολιτικών τους  αντιπάλων. Έχουν υψώσει την ρομφαία της εκδίκησης και της τιμωρίας όσων δεν ταυτίζονται ιδεολογικά μαζί τους .
Μπορούν να αισθάνονται ¨¨περήφανοι ¨¨ καθώς το  έργο τους βρίσκει μιμητές σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας . 
Καταδικάζουμε  την φασιστική δράση των άγνωστων ιδεολογικών  τραμπούκων  .Των επαναστατών του γλυκού νερούΑπαιτώντας ( προς χάρη της δημοκρατίας ) αυτό να πράξουν άπαντες και ειδικά αυτοί που κατά καιρούς με την σιωπή τους ή και με τις πράξεις τους τους επιβραβεύουν

Στο κράτος δικαίου για το οποίο εμείς αγωνιζόμαστε χωράνε όλοι . Σε αυτό που εκείνοι ¨¨ονειρεύονται να στήσουν¨¨   εμείς έχουμε θέση ??? 

                                                 

                                  O Πρόεδρος   της  ΔΕΕΠΣερρών

                                                    Θόδωρος Καμπούρης

 
  

Σχετικά Άρθρα