Αρχική Παραπολιτικά Τρόμος στην Αθήνα για την κατάσχεση των τηλεφώνων της Εύας Καϊλή

Τρόμος στην Αθήνα για την κατάσχεση των τηλεφώνων της Εύας Καϊλή

από ttt

Τρόμος στον πολιτικο-επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας από την κατάσχεση των τηλεφώνων και των υπολογιστών της Εύας Καϊλή.

 

Ο φόβος και ο τρόμος εστιάζεται στο γεγονός ότι οι βελγικές Αρχές…

-και όχι μόνο- (βλέπε CIA) θα αποτυπώσουν με ακρίβεια τις επαφές που είχε η Εύα Καϊλή με Έλληνες υπουργούς, επιχειρηματίες και αθλητικούς παράγοντες για λογαριασμό συγκεκριμένων επενδυτικών πρότζεκτ του Κατάρ.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εύα Καϊλή λόγω των άριστων σχέσεων που είχε με το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά με τον πρωθυπουργό λειτουργούσε ως «πρέσβειρα» επενδύσεων με το Κατάρ. Ειδικότερα με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης – λένε οι ίδιες πηγές ότι- η κ. Καϊλή πάσχιζε για την προώθηση ενός μεγάλου αθλητικού επενδυτικού πρότζεκτ για λογαριασμό συγκεκριμένου εγχώριου επιχειρηματικού ομίλου.

Στις Βρυξέλλες εκτός από το Κατάρ (Qatar Investment) δραστηριοποιούνται ανάλογα επενδυτικά λόμπι και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κίνας. Ειδικότερα για το κινεζικό λόμπι που δραστηριοποιείται στις Βρυξέλλες, υπό την σκεπή των ΗΠΑ διεξάγεται πολύμηνη έρευνα στην οποία έχουν ήδη εμπλέκονται συγκεκριμένα άτομα για τα οποία έχουν ενημερωθεί οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών καταγωγής τους και από τις οποίες έχει ζητηθεί η δική τους συνδρομή.

Δήμος Βερύκιος

https://www.ieidiseis.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα