Αρχική Κοινωνικά Σέρρες : Πασχάλης Στεφάνου -Τυπικός ο διευθυντής του σχολείου , Είχε ζητήσει να έρθουν οι τεχνικοί το Σάββατο

Σέρρες : Πασχάλης Στεφάνου -Τυπικός ο διευθυντής του σχολείου , Είχε ζητήσει να έρθουν οι τεχνικοί το Σάββατο

από ttt

Για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία με τον νεκρό 11χρονο στις Σέρρες μίλησε στις «Συνδέσεις» ο Πασχάλης Στεφάνου, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, ο οποίος τόνισε ότι ο Νικόλαος Τσιότσιος, διευθυντής του 9ου Δημοτικού όπου συνέβη η τραγωδία είχε ζητήσει οι εργασίες στον καυστήρα να γίνουν το Σάββατο. Αίτημα το οποίο δεν εισακούστηκε από τους δύο συλληφθέντες.

 

Εκείνη την ημέρα οι ειδικοί ήρθαν στο σχολείο να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις γιατί δεν έβγαζε θερμότητα η αντλία της γεωθερμίας. Ήταν να έρθουν το Σάββατο, όπως με ενημέρωσε διευθυντής, αλλά τελικά πήγαν τη Δευτέρα» δήλωσε ο κ. Στεφάνου για τους δύο συλληφθέντες τεχνικούς που σήμερα (7/12) αφέθησαν ελεύθεροι από την αστυνομία.

Μετά τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ δημάρχου Σερρών και διευθυντή αλλά και του διευθυντή με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που έκανε τις εργασίες σε ώρα και ημέρα που βρίσκονταν παιδιά στο σχολείο, ο κ. Στεφάνου μετέφερε τα όσα του είπε ο διευθυντής, Νικόλαος Τσιότσιος, δηλαδή ότι ο ίδιος ήταν αντίθετος με το να γίνονται οι εργασίες εν ώρα λειτουργίας του σχολείου.

 https://www.ertnews.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα