Αρχική Κοινωνικά Σέρρες : Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί

Σέρρες : Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί

από ttt


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), υλοποίησε την εθελοντική δράση «Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί». Φέτος η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. συνεργάστηκε με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών, προκειμένου τα Χριστούγεννα κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς δώρο.
Δίπλα μας, στη γειτονιά μας, στο σχολείο , υπάρχουν παιδιά, για τα οποία η ιδέα ενός Χριστουγεννιάτικου δώρου φαντάζει σαν όνειρο. Αυτές τις γιορτές o Santa Claus της Πολιτείας των Ευχών, μαζί με τα ξωτικά της Κοινωφελούς Επιχείρησης, έκαναν το όνειρο πραγματικότητα και χάρισαν το χαμόγελο σε περισσότερα από 100 παιδιά του Δήμου
Σερρών.
Εξαιρετικά ικανοποιημένες για τη συμμετοχή του κόσμου στη Δράση δήλωσαν τόσο η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, όσο και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα.
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών εξέφρασε την
ευγνωμοσύνη της προς τους Σερραίους επαγγελματίες, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, που υποστήριξαν τη Δράση με κάθε τρόπο, συγκεντρώνοντας δεκάδες δώρα.
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου δήλωσε: Οι επαγγελματίες είναι πάντα  κοντά σε δράσεις που αφορούν την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τα παιδιά. Η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις εκδηλώσεις της Πολιτείας των Ευχών, είναι διαχρονική.
Από το Γραφείο Τύπου
της Κ.Ε.Δ.Η.Σ

 
  

Σχετικά Άρθρα