Αρχική Κοινωνικά Οι 10 σελίδες που “καίνε” τον Πάτερ Αντώνιο και την Σταματία Γεωργαντή!

Οι 10 σελίδες που “καίνε” τον Πάτερ Αντώνιο και την Σταματία Γεωργαντή!

από ttt

Δεκασέλιδο πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης, «καίει» τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, κι ακόμα τρία άτομα.

Ο ενδελεχής έλεγχος της Αρχής στα περιουσιακά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και στα προσωπικά των εμπελκομένων, κινητά και ακίνητα, οδήγησε σε σοβαρές ενδείξεις τέλεσης τριών σοβαρών κακουργημάτων και συγκεκριμένα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα μαύρου χρήματος), υπεξαίρεση, απιστία.

Έτσι, με διάταξη του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δεσμεύτηκε η περιουσία του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας του και δύο ακόμη προσώπων της Κιβωτού του Κόσμου.

Το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της ΜΚΟ, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες, ενώ για αλλά δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

 https://edolio5.blogspot.com

 
  

Σχετικά Άρθρα