Αρχική Κοινωνικά Δήμος Σιντικής: «Γεύματα Αγάπης» σε συνδημότες μας που έχουν ανάγκη

Δήμος Σιντικής: «Γεύματα Αγάπης» σε συνδημότες μας που έχουν ανάγκη

από ttt

Ο Δήμος Σιντικής για ακόμη μια χρονιά υλοποιεί τον θεσμό «Γεύματα Αγάπης». Μία πράξη αλληλεγγύης προς συνδημότες μας που έχουν ανάγκη από λίγη ζεστασιά και φροντίδα.

 

Η δράση υλοποιείται με προτροπή του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και την  εποπτεία και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Γεώργιου Τσίντσιου και της Αντιδημάρχου Διοικητικών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης Σταυρούλας Αργυροπούλου.

Το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2022 ο κ.Τσίντσιος ενημέρωσε τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς του Σιδηροκάστρου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του Δήμου Σιντικής και προσέφεραν τρόφιμα, λαχανικά και φρούτα.

 

Παράλληλα, τα Ζαχαροπλαστεία Γάλβας προσέφεραν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

 

Το προσωπικό της Μαθητικής Εστίας ανέλαβε να ετοιμάσει τα «Γεύματα Αγάπης» και αυτό του Βοήθεια στο Σπίτι να τα μεταφέρει στους δικαιούχους, οι οποίοι υποδείχτηκαν από το Νομικό Πρόσωπο «Πρόνοια & Αγωγή» με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Αυτές τις Άγιες ημέρες που διανύουμε, ο Δήμος Σιντικής, όλοι μας, μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη σε συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα!

 
  

Σχετικά Άρθρα