Αρχική Κοινωνικά Δήμος Ηράκλειας : Ενημέρωση των επαγγελματιών για την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας

Δήμος Ηράκλειας : Ενημέρωση των επαγγελματιών για την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας

από ttt

Την ευκαιρία να λύσουν όλες τους τις απορίες και να λάβουν χρήσιμες απαντήσεις δια στόματος του Οικονομολόγου Αθανάσιου Νάζου είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (7/12/2022) οι επαγγελματίες της Ηράκλειας, που παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας & Ψηφιακό Ωράριο – Εργασιακά ζητήματα”.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δ. Ηράκλειας, πρώην “ΡΟΜΕΟ” και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣΣ και της τοπικής Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ηράκλειας κ’ Περιφέρειας χαιρέτισε ο Δήμαρχος της Ηράκλειας, Γεώργιος Κουτσάκης, αλλά και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, Θεολόγης Βενέτης, ενώ το “παρών” έδωσε και η Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ν. Σερρών, Σύλβια Νισιούδη, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σ. Κοτσαμπάς και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, όπως φυσικά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ηράκλειας, Νικόλαος Βάκας, μέλη του Δ.Σ. και πολλοί επαγγελματίες της περιοχής.

Μέσα από μία εκτενή και ενδελεχή παρουσίαση των νέων υφισταμένων δεδομένων που θέτει σε εφαρμογή το νέο ψηφιακό ωράριο και η ψηφιακή κάρτα εργασίας, οι επαγγελματίες δεν απέκτησαν μόνο μία συνολική εικόνα επί του ζητήματος, αλλά ενημερώθηκαν και για τα ιδιαιτέρως τσουχτερά πρόστιμα που προβλέπονται για κάθε παρατυπία, ενώ είχαν παράλληλα την ευκαιρία να θέσουν τους προβληματισμούς τους και να πάρουν πολύτιμες απαντήσεις από τον οικονομολόγο Αθανάσιο Νάζο, μέσα από μία διαδικασία ανοιχτού και ωφέλιμου διαλόγου.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα