Αρχική Παραπολιτικά Το τερμάτισε ο Θ. Μαυρίδης: Οχι μόνο Μωυσής ο Κυριάκος, αλλά και… Ιουστινιανός

Το τερμάτισε ο Θ. Μαυρίδης: Οχι μόνο Μωυσής ο Κυριάκος, αλλά και… Ιουστινιανός

από ttt

Τον κάλεσε να δείξει πυγμή και σκληρότητα και να τιμωρήσει τους αντιπάλους του………….

Από Μωυσής… Ιουστινιανός. Κι όμως, παρόλο που πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάλλεται πανταχόθεν για την υπόθεση των υποκλοπών, ακόμη και από τον φίλα προσκείμενο Τύπο, ο οποίος μέχρι πρότινος άπλωνε πέπλο προστασίας, ορισμένοι εξακολουθούν να τον αποθεώνουν δίχως αύριο και σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ο λόγος για τον Θανάση Μαυρίδη, ο οποίος, αφού πρώτα τον «βάπτισε» Μωυσή, τώρα τον ανακήρυξε ηγεμόνα. Με άρθρο του στο liberal.gr ο γνωστός για τις αγιογραφίες του πρωθυπουργού δημοσιογράφος ξεπέρασε κάθε όριο, παρομοιάζοντάς τον με τον Ιουστινιανό.

Αναφερόμενος στη Στάση του Νίκα, υποστηρίζει πως οι εχθροί του αυτοκράτορα που ήταν οπαδοί ομάδων αρματοδρομιών, σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι σαν τους σημερινούς χούλιγκαν του ποδοσφαίρου, προσπάθησαν να εξαναγκάσουν τον Ιουστινιανό σε παραίτηση, ωστόσο εκείνος «δεν υπέκυψε και τελικά σφαγιάστηκαν όλοι τους».

Με λίγα λόγια, ο αρθρογράφος προτρέπει με αυτόν τον έμμεσο τρόπο τον πρωθυπουργό να… σφάξει όλους τους εχθρούς του. Συμπληρώνει μάλιστα πως, όταν η επανάσταση πνίγηκε στο αίμα, «ο Ιουστινιανός κέρδισε. Και τιμώρησε και τον Ιπάτιο. Δεν τους έδωσε άφεση αμαρτιών στο όνομα της ενότητας. Τότε τέτοιες έννοιες ήσαν άγνωστες», καλώντας επί της ουσίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείξει πυγμή και σκληρότητα και να τιμωρήσει τους αντιπάλους του.

 https://fonaklas.blogspot.com

 
  

Σχετικά Άρθρα