Αρχική Παραπολιτικά Τι (δεν) είπε ο Μητσοτάκης για τον Μαρινάκη στον ΑΝΤ1

Τι (δεν) είπε ο Μητσοτάκης για τον Μαρινάκη στον ΑΝΤ1

από ttt

Πέρα απ΄ όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φωτογραφίζοντας» τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, υπάρχουν ορισμένα καίρια ερωτήματα που παρέμειναν αναπάντητα.

 

Πρώτο, τον επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης; Η είδηση δημοσιεύθηκε και μέχρι στιγμής δεν διαψεύσθηκε. Συναντήθηκε με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και ποιο ήταν το αντικείμενο της συζήτησης; Αναμένονται απαντήσεις και όχι σιωπή.

Δεύτερο, σε μια εκτενή αναφορά του στη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου άφησε να εννοηθεί ότι ο Μαρινάκης τον εκβιάζει. Ο Κ.Μητσοτάκης είπε τα εξής:

«Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους εδώ. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μία ομάδα ή να ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση, να υπονομεύουν -αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη- τη διαδρομή της χώρας».

Εδώ δεν χωρούν τα υπονοούμενα.Αν ο Β.Μαρινάκης επιχείρησε να εκβιάσει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό,ο Κ.Μητσοτάκης έχει την υποχρέωση να μιλήσει καθαρά.Τι του ζήτησε, πώς τον εκβίασε και τι του απάντησε ο Πρωθυπουργός. Αλλιώς, «άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε».

Τρίτο, τι εννοεί ο Κ.Μητσοτάκης με τη φράση «να υπονομεύουν -αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη- τη διαδρομή της χώρας».Του ζήτησε κάτι ο Β.Μαρινάκης (πχ.το Σάββατο στην κατ΄ιδίαν συνάντηση στο Μαξίμου) και «άλλαξε απόψεις» την επόμενη μέρα? Κι αυτή η απάντηση θα είχε ενδιαφέρον.

Μέχρι να δοθούν απαντήσεις, έχουν όλοι το δικαίωμα να ξαναφέρνουν στη μνήμη τους εκείνη την ιστορία του αείμνηστου Σταύρου Ψυχάρη με τους «τρεις φακέλους».Ποιόν φάκελο ανοίγει τώρα ο Κ.Μητσοτάκης;

 https://www.ieidiseis.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα