Αρχική Παραπολιτικά «Ηχηρές» απουσίες Σαμαρά, Καραμανλή, Μεϊμαράκη από την ομιλία Μητσοτάκη

«Ηχηρές» απουσίες Σαμαρά, Καραμανλή, Μεϊμαράκη από την ομιλία Μητσοτάκη

από ttt

Στα ψιλά πέρασαν για ευνόητους λόγους, από την

πλειοψηφία των ΜΜΕ οι «ηχηρές» κατά τα άλλα απουσίες των Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Καραμανλή και Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τη χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

 

Όχι ότι οι τρεις πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας τρέχουν κάθε φορά που μιλά ο πρωθυπουργός να τον ακούσουν, ωστόσο δεδομένου και του προεκλογικού «αρώματος» που είχε η ομιλία του θα έπρεπε, έστω για τα μάτια του κόσμου, να δώσουν το «παρών» και μάλιστα από την πρώτη σειρά των παρευρισκόμενων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, να δώσει το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (εκδόσεις «Λιβάνη), την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στη Λάρισα. Το αν θα είναι ή όχι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ δεν είναι γνωστό, όμως αν όχι, έχει την πρόθεση να υπερασπίζεται το έργο του, παρεμβαίνοντας σε μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως έκανε από τα Ανώγεια, για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 7 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της έναρξης της λειτουργίας του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς» κι άπαντες στη ΝΔ κρέμονται από τα χείλη του, καθώς έχει το πολιτικό βάρος να δρομολογήσει εξελίξεις που σε κάποιους δεν θα αρέσουν…

Μ. Καλ.

 

 https://www.ieidiseis.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα