Αρχική Παραπολιτικά Επιμένει για εκλογές στο τέλος της 4ετίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιμένει για εκλογές στο τέλος της 4ετίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

από ttt

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία στην Πάτρα και από εκεί παρουσίασε το αναπτυξιακό σχέδιο που ανακοινώθηκε για την Πάτρα, την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σε εκπροσώπους των περιφερειακών μέσων.

 

Δήλωσε υπερήφανος ο πρωθυπουργός γιατί, όπως δήλωσε, η κυβέρνηση είναι συνεπής στις εξαγγελίες της και «για οποιοδήποτε λόγο συναντάμε δυσκολίες και καθυστερήσεις, έχουμε το θάρρος αυτές να τις αναγνωρίζουμε και να επιδιώκουμε να τις διορθώνουμε».

Για το αναπτυξιακό του όραμα είπε ότι «το σχέδιο το οποίο παρουσιάσαμε σήμερα είναι μελετημένο και κοστολογημένο, για αυτό και πιστεύω ότι αυτή την εμπιστοσύνη των πολιτών ως προς την αξιοπιστία μας τουλάχιστον, και δεν αναφέρομαι μόνο στους πολίτες που στηρίζουν την ΝΔ αλλά σε όλους, τους καλόπιστους πολίτες, το έχουμε κερδίσει».

Πάντως αναφερόμενος στις εκλογές ανέφερε ότι «η χώρα είναι δέσμια ενός εκλογικού νόμου, της απλής αναλογικής, ο οποίος έχει παρά πολλά μειονεκτήματα που δημιουργεί ουσιαστικά προβλήματα κυβερνησιμότητας και ναρκοθετεί την πολιτική σταθερότητα».

Μάλιστα εμφανίστηκε σίγουρος αναφέροντας ότι δεν βλέπει δύο εκλογές, ότι αυτές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασίσει την ημερομηνία.

«Το τι θα γίνει μετά τις ενδεχόμενες δεύτερες εκλογές είναι πολύ νωρίς ακόμη να το συζητήσουμε, αν και δεν έχω κρύψει ότι ο στόχος της ΝΔ είναι να υπάρχει αυτοδυναμία μετά τις δεύτερες εκλογές και αυτός ο στόχος είναι εφικτός», είπε χαρακτηριστικά

https://www.ieidiseis.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα