Αρχική Οικονομία Δήμος Νέας Ζίχνης : Συνεδριάζει η επιτροπή διαβουλευσης

Δήμος Νέας Ζίχνης : Συνεδριάζει η επιτροπή διαβουλευσης

από ttt

Στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου78 του Ν. 4954/22 (ΦΕΚ 136/09.07.2022 τεύχος Α’) που ισχύει από 9/7/2022, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 1η τακτική  μεικτή ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  του σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 3η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2022, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 14:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

Μαζί με την πρόσκληση, σας αποστέλλονται οι εισηγήσεις των θεμάτων καθώς επίσης και ο  πίνακας ψηφοφορίας, όπου για κάθε θέμα θα συμπληρώσετε την επιλογή σας ως προς την έγκρισή του ή μη καθώς επίσης και τις παρατηρήσεις σας στην αντίστοιχη στήλη.
Τον πίνακα ψηφοφορίας θα τον παραδώσετε μετά το τέλος της συνεδρίασης είτε στην υπάλληλο του Δήμου που παρίσταται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είτε με e- mail για όσους συμμετέχουν με τηλεδιάσκεψη.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: μέχρι την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., το κάθε μέλος πρέπει να μας γνωστοποιήσει (τηλεφωνικά ή μέσω ηλ.ταχυδρομείου) εάν θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την Τετάρτη 2η Νοεμβρίου θα σας αποσταλεί το link της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Διατύπωση γνώμης για το σχέδιο του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023.

2. Διατύπωση γνώμης για το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2023.

3. Διατύπωση γνώμης για το ετήσιο πρόγραμμα δράσης έτους 2023.

4. Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταικού πάρκου συνολικής ισχύος 26,989,της εταιρίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΕ», που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2204759324, που θα εγκατασταθεί στις θέσεις αγροτεμαχίων ‘Νέα Ζίχνη 2’, ‘Νέα Ζίχνη 3’,              ‘Νέα Ζίχνη 4’, της κοινότητας Σφελινού, Δ.Ε. Νέας Ζίχνης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 02).
Όλες τις πληροφορίες για το παραπάνω έργο θα τις βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα https://eprm.ypen.gr –ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, στο πεδίο ‘Έργα / Δραστηριότητες σε δημοσιοποίηση-διαβούλευση’ και στη συνέχεια στο πεδίο ‘ΑΕΠΟ για Έργα/Δραστηριότητες Α2’, αναζητώντας την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2204759324.
5. Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Υφιστάμενου συλλογικού αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Φυλλίδος, αντικατάσταση – εκσυγχρονισμός θυροφραγμάτων φράγματος υδροληψίας στον ποταμό Αγγίτη και προσαρμογή υφιστάμενου μικρού υδροηλεκτρικού σταθμού ιδιωτικού φορέα ισχύος 1.8 MW΄ του ΤΟΕΒ Φυλλίδος και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε στους δήμους Νέας Ζίχνης και Αμφίπολης Σερρών της Π.Ε. Σερρών».(υποκατηγορία Α1,Ομάδα 2η : Υδραυλικά έργα με Α/Α 09)

Όλες τις πληροφορίες για το παραπάνω έργο θα τις βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα https://eprm.ypen.gr –ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, στο πεδίο ‘Έργα / Δραστηριότητες σε δημοσιοποίηση-διαβούλευση’ και στη συνέχεια στο πεδίο ‘ΑΕΠΟ για Έργα/Δραστηριότητες Α1’, αναζητώντας την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2203739616.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Δρακούλη Κωνσταντινιά

 
  

Σχετικά Άρθρα