Αρχική Κοινωνικά ΑΝΕΣΕΡ : Με παρέμβαση Καραμανλη εξασφάλιση επιπλέον πόρων για το πρόγραμμα LEADER

ΑΝΕΣΕΡ : Με παρέμβαση Καραμανλη εξασφάλιση επιπλέον πόρων για το πρόγραμμα LEADER

από ttt

Με την παρούσα επιστολή, ως πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ, εκπροσωπώντας τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και τον υπηρεσιακό της πυρήνα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κύριο Κώστα Καραμανλή, για την καθοριστική του συμβολή στην κατανομή επιπλέον πόρων ύψους 2,5 εκ ευρώ στο τοπικό πρόγραμμα LEADER.

 

Πριν από ένα μήνα περίπου, σε συνάντηση μου με τον υπουργό κύριο Κώστα Καραμανλή, του έθεσα το αίτημα της ΑΝΕΣΕΡ, για την ανάγκη κατανομής επιπλέον πιστώσεων, προκειμένου να ανταποκριθούμε στο επενδυτικό ενδιαφέρον, που εκδηλώνεται στην περιοχή μας, πάρα τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, λόγω της ενεργειακής κρίσης. Μόλις σήμερα, μου γνωστοποιήθηκε το έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με το οποίο ικανοποιείται πλήρως το αίτημα μας.

Η σημερινή εξέλιξη, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, ότι η σκληρή δουλειά και το αμέριστο ενδιαφέρον του Υπουργού μας, δημιουργούν συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την διευθύντρια και τους υπηρεσιακούς της ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ, που με υπευθυνότητα και ζήλο, καθιστούν την εταιρεία μας, έναν φορέα που διακρίνεται στην διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κυρίως εξελίσσεται σε ένα χρήσιμο εργαλείο, στα χέρια των ΟΤΑ.

 
  

Σχετικά Άρθρα