Αρχική Κοινωνικά Πώς οι Συριζαίοι βλέπουν το τυρί και ποτέ τη φάκα

Πώς οι Συριζαίοι βλέπουν το τυρί και ποτέ τη φάκα

από ttt

Η ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού, είναι προς το παρόν υπόθεση του αστυνομικού δελτίου. Πολιτική θα είναι αν διαπιστωθούν πολιτικές παρεμβάσεις από την κυβερνητική πλευρά. Όπως στις υποθέσεις Λιγνάδη, Φουρθιώτη κλπ.

 

Ωστόσο είναι προφανές ότι αν ένα κόμμα έχει λόγους να ανησυχεί ότι μπορεί να βρεθεί μπλεγμένο σ αυτή την ζοφερή υπόθεση είναι η ΝΔ. Το κτήνος ήταν μέλος της και είχε τον αέρα της εξουσίας της.

Οι πιο προχωρημένοι στα επικοινωνιακά από την κυβέρνηση , αναζητούσαν τρόπο να πετάξουν αυτή την καυτή και βρόμικη μπάλα στην εξέδρα. Και τους την προσέφεραν στο πιάτο οι Συριζαίοι, με την αμετροέπεια και τη σπουδή τους.

Δικαίωμά τους να κάνουν αντιπολίτευση αλλά όλα θέλουν τον τρόπο τους.

Γάτος ο Θεωδωρικάκος άρπαξε τις πρώτες δηλώσεις Σπίρτζη και πήγε αλλού τη συζήτηση. Έκανε πάσα στον ασύδοτο Άδωνι, που ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του.

Άρχιζε να βρίζει ελεεινά, σαν άξεστος καραγωγέας την αξιωματική αντιπολίτευση: «Πιο άθλιο και βρωμερό κόμμα δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του τόπου. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι». Εξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν.

Μιλάει ως εκπρόσωπος του κόμματος που διαχρονικά ψεκάζει την ατμόσφαιρα με κάψουλες μπόχας. Αλλά μην περιμένετέ να τον μαζέψει ο «αστός» και καλοαναθρεμμένος Μητσοτάκης.

Δεν το επιτρέπει το σχέδιο: να προκαλούν τους αδαείς Συριζαίους, και να πιάνονται από αυτά που λένε, ώστε να μη μιλάνε για τα άλλα, από τα οποία δε ξέρουν τις τους ξημερώνει.

Τη δουλειά τους κάνουν. Έτσι ξέρουν να πολιτεύονται. Ότι σ αυτή την υπόθεση μυγιάζονται υπερβολικά, μένει να δούμε πού θα βγάλει…

Το θέμα είναι αν υπάρχει στην Κουνδούρου κανένας που να καταλαβαίνει για να εκπαιδεύσει τους Συριζαίους να μην τσιμπάνε σε ότι δόλωμα τους ρίχνουν. Υπάρχει το τυρί, αλλά υπάρχει και η φάκα

Γ. Λ. 

https://www.ieidiseis.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα