Αρχική Παραπολιτικά Οργιάζουν οι φήμες για προσέγγιση Τσίπρα με Μαρινάκη μετά τις επιθέσεις του «χορηγού» στο σύστημα Μητσοτάκη

Οργιάζουν οι φήμες για προσέγγιση Τσίπρα με Μαρινάκη μετά τις επιθέσεις του «χορηγού» στο σύστημα Μητσοτάκη

από ttt

Η Πυθία αποκαλύπτει
Δεν πρέπει να ξεχνάμε (και δεν πρέπει ποτέ να το

ξεχάσουν οι δημοκρατικοί ψηφοφόροι) ότι τα ΜΜΕ Μαρινάκη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα το 2019.
Θεωρητικά, ο εφοπλιστής, κουμπάρος της οικογένειας Μητσοτάκη και χορηγός της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να είναι «κόκκινο πανί» για τη δημοκρατική παράταξη της οποίας ηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, οι πρόσφατες επιθέσεις των ΜΜΕ Μαρινάκη στο σύστημα Μητσοτάκη έχουν κάνει τις φήμες να οργιάζουν. Και η φημολογία αναφέρει ότι έχει υπάρξει προσέγγιση του Μαρινάκη με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνά κανείς την στήριξη που παρέχουν τα ΜΜΕ Μαρινάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη. Άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις μας έλεγε τις προάλλες το εξής: «Σε λίγο στη Συγγρού θα βγάλουν και τη σημαία με τον ήλιο τον πράσινο».

Στο ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι η τελευταία φημολογία δεν κάνει καλό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο εξακολουθεί και είναι δεύτερο στις δημοσκοπήσεις. Για αυτόν το λόγο κάποιοι… ερασιτέχνες σύμβουλοι Τσίπρα στα θέματα επικοινωνίας και media, ξεκίνησαν κάποιες αστείες διαρροές σε φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, οι οποίες πετυχαίνουν, ωστόσο, το αντίθετο αποτέλεσμα.

Home

 
  

Σχετικά Άρθρα