Αρχική Παραπολιτικά Μεταγραφές – φωτιά: Αυτοί είναι οι πρώην ΣΥΡΙΖαίοι που πηγαίνουν στο κόμμα Ανδρουλάκη

Μεταγραφές – φωτιά: Αυτοί είναι οι πρώην ΣΥΡΙΖαίοι που πηγαίνουν στο κόμμα Ανδρουλάκη

από ttt

Πολιτικές μεταγραφές εν όψει των επερχόμενων εκλογών φαίνεται να σχεδιάζουν στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το topontiki.gr. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Πανούση και του υποψήφιου βουλευτή (Β’ Αθηνών) Ηλία Λιβάνη. Τίποτα δεν έχει κλειδώσει αλλά οι συζητήσεις έχουν ανοίξει.

 


Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Γιάννης Πανούσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας: «η πόρτα της πολιτικής έχει δύο πόμολα, ένα προς τα μέσα και ένα προς τα έξω. Εγώ την πόρτα την έχω κλειστή. Αν κάποιος θέλει να ανοίξει από έξω είμαι εδώ». Ίσως ο πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα να περιμένει από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κάποια κίνηση. Η αλήθεια είναι ότι είχε ακουστεί πως θα βρισκόταν και στο Συνέδριο του κόμματος την Άνοιξη που μας πέρασε.

Την ίδια ώρα την εμφάνισή του στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την παρουσίαση της πρότασης σχετικά με την αναγέννηση του ΕΣΥ έκανε ο Ηλίας Λιβάνης. Ο γιος του πιο στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου, ακούγεται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αττική με το ΠΑΣΟΚ.

 https://periodista.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα